на еден мој поранешен шеф кој ми се закануваше ... во мојот живот... на другарки кои извадија гадни озборувања за мене ... и на еден морон кој поставил некој клип на нет со мојот лик(кој фала му на бога успеав да го тргнам)
Простувам и на тие што не треба. Краток е животот да го живеам исполнета со гнев и горчина! На крајот на краиштата, жива и здрава сум, тоа е најважно!
на мојата најдобра пријателка(што ми беше), оти легна Спојлер се исплеска со мојот дечко (сега веке бивш), а него го сакав повеке од се на светот а таа знаеше се... шит хепнс
vo mojot zivot nikogas ne bi prostila na luge sto me povredile i pravele lice pred mene a zad mene sto i ne zboruvale najmnogu mrazam vakvi licnosti a toa e mojata komsika vo pocetokot mnogu druzevme bevme kako sestri no na kraj sfativ deka taa bila licimerka toa najmnogu me povredi mnogu ja mrazam nikogas nema da i prostam...
jas vo zivotot sekogas prostuvam,premnogu sum dobra i naivna licnost kolku i da me povredile jas im prostuvam na lugeto..ama ima edna komsivka sto mn se druzevme i taa me namesti kako demek jas so nejziniot decko sakam nesto da imam,ustvari ona neznaese na koj nacin da se trgne od mene ... i ja navredi majka mi ja narece kurva i nikogas nema da i prostam ni da i prozboram vo zivotot za mene veke ne postoi
На другарка која премногу ме изневери,и без потреба плачев заради неа ГУСКА бе (простете на изразот )
И јас имам една "гуска" во мојот живот и никогаш ама баш никогаш нема да и простам , затоашто многу ме повреди и тоа никогаш нема да и го заборавам..плачев заради неа и не го кријам тоа, ќе ми биде мило да дознае , и всушност знае
На сите оние личности кои ми работеле зад грб и ми го спомнувале имево онаму кај што не треба.Бев згазена најмногу од една другарка која ми беше како сестра,но откако направи да бидам подолу од нејзе ја избришав со голема гума.Незнам во тие моменти каде ми беа очите и паметот,лута сум на себе што дозволив да е така.
Има неколку личности на кои несакам ни гласот да им го слушнам.Меѓутоа бидејќи велат дека животот се врти, како што гледам, и кај нив отишла малку „среќата“
На мајка ми бидејќи никогаш не се потруди да ме разбере. На нејзината невнимателност во врска со тоа каде и кога ги кажува зборовите. На моите колективни соживеачи - лижачи и потрчковци и нивната раја контролирана од двајцата неписмени диктатори. Се надевам дека ќе горите во сопствените несовесни постапки и ќе ве боли и остава без здив. Знам дека никогаш нема да сфатите какви трауми можете да нанесете врз една млада личност, но од се срце ви посакувам да изгниете, да скапете.
Оние на кои цврсто верував дека никогаш нема да ме изневерат или повредат на некој начин, а сепак го направија тоа.
Никогаш нема да му простам што ме остави така и без зборови си отиде!... Мојот поранешен... Спојлер Мачор.
На тој што прво ми ја понуди и практично ми ја даде работата, а потоа без ниту трошка грижа на совет ми ја зеде...А само што се убедив себе си дека постојат и такви што ценат квалитет...И никогаш повеќе нема да му простам што на тој начин ми ја одзеде убавата слика што ја имав кон животот. Баш ми беше убаво во розовиот свет...
Мајка ми и татко ми зошто не сум машко оваа недела? Се шалам, имам големо срце Спојлер не се гледа од ци*ките верувам на сите и им простувам. За жал!
^ И јас простувам не ми дава срцето да повредам некого да се одмаздам иако ме повредиле ne si prostuvam sebesi
Никогаш нема да им простам на моите родители затоа што ме створија и оставија да пораснам по баби и дедовци, комшии и пријатели. Ако им било мака, не биле спремни, сме им биле трошок и напор, тогаш зашто ме правеле? Сега се вратени по години и години -работа- и мислат дека можат од криво право, да ме извајаат во тоа што ним им годи. Епа нема да се случи, и нема да им простам.
Не простувам на оние на кои им верував дека никогаш нема да ме изневерат или повредат, тие само ја загубуваат мојата доверба, а не добиваат ништо. Пр: Моите две поранешни ,,другарки,,!