Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кому во животот никогаш не би му простиле?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од vendiii, 12 март 2011.

1. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    на еден мој поранешен шеф кој ми се закануваше ... во мојот живот...
    на другарки кои извадија гадни озборувања за мене ...
    и на еден морон кој поставил некој клип на нет со мојот лик(кој фала му на бога успеав да го тргнам)

2. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Простувам и на тие што не треба. Краток е животот да го живеам исполнета со гнев и горчина! На крајот на краиштата, жива и здрава сум, тоа е најважно! ;)

3. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    На вујко ми.
    Ми го уништи животот. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

4. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    на мојата најдобра пријателка(што ми беше), оти легна
    се исплеска
    со мојот дечко (сега веке бивш), а него го сакав повеке од се на светот а таа знаеше се... шит хепнс

5. anastasceto

anastasceto Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    6
    vo mojot zivot nikogas ne bi prostila na luge sto me povredile i pravele lice pred mene a zad mene sto i ne zboruvale najmnogu mrazam vakvi licnosti a toa e mojata komsika vo pocetokot mnogu druzevme bevme kako sestri no na kraj sfativ deka taa bila licimerka toa najmnogu me povredi mnogu ja mrazam nikogas nema da i prostam...

6. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    jas vo zivotot sekogas prostuvam,premnogu sum dobra i naivna licnost kolku i da me povredile jas im prostuvam na lugeto..ama ima edna komsivka sto mn se druzevme i taa me namesti kako demek jas so nejziniot decko sakam nesto da imam,ustvari ona neznaese na koj nacin da se trgne od mene ... i ja navredi majka mi ja narece kurva i nikogas nema da i prostam ni da i prozboram vo zivotot za mene veke ne postoi

7. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    На другарка која премногу ме изневери,и без потреба плачев заради неа
    ГУСКА бе (простете на изразот :wasntme: )

8. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    И јас имам една "гуска" во мојот живот и никогаш ама баш никогаш нема да и простам :doh:, затоашто многу ме повреди и тоа никогаш нема да и го заборавам..плачев заради неа и не го кријам тоа, ќе ми биде мило да дознае :devil:, и всушност знае :!:

9. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    На сите оние личности кои ми работеле зад грб и ми го спомнувале имево онаму кај што не треба.Бев згазена најмногу од една другарка која ми беше како сестра,но откако направи да бидам подолу од нејзе ја избришав со голема гума.Незнам во тие моменти каде ми беа очите и паметот,лута сум на себе што дозволив да е така. :headbang:

10. Angel-Wings

Angel-Wings Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Има неколку личности на кои несакам ни гласот да им го слушнам.Меѓутоа бидејќи велат дека животот се врти, како што гледам, и кај нив отишла малку „среќата“ ;)

11. mk.girl

mk.girl Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    4
    Простувам на секого за да не ми е исполнето срцето со омраза, нервози и слично..

12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    На мајка ми бидејќи никогаш не се потруди да ме разбере. На нејзината невнимателност во врска со тоа каде и кога ги кажува зборовите.

На моите колективни соживеачи - лижачи и потрчковци и нивната раја контролирана од двајцата неписмени диктатори. Се надевам дека ќе горите во сопствените несовесни постапки и ќе ве боли и остава без здив. Знам дека никогаш нема да сфатите какви трауми можете да нанесете врз една млада личност, но од се срце ви посакувам да изгниете, да скапете. :devil:

13. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Оние на кои цврсто верував дека никогаш нема да ме изневерат или повредат на некој начин, а сепак го направија тоа.

14. K0ST0VA

K0ST0VA Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    58
    Никогаш нема да му простам што ме остави така и без зборови си отиде!... ;(
    Мојот поранешен...
    Мачор. :wasntme:

На Vitorija му/ѝ се допаѓа ова.
  15. PeachGirl

PeachGirl Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    820
    Допаѓања:
    2.073
    На тој што прво ми ја понуди и практично ми ја даде работата, а потоа без ниту трошка грижа на совет ми ја зеде...А само што се убедив себе си дека постојат и такви што ценат квалитет...И никогаш повеќе нема да му простам што на тој начин ми ја одзеде убавата слика што ја имав кон животот. Баш ми беше убаво во розовиот свет...

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    17.155
    Мајка ми и татко ми зошто не сум машко оваа недела? :@

Се шалам, имам големо срце
    не се гледа од ци*ките
    верувам на сите и им простувам. За жал! :|

На RIRIFENTY му/ѝ се допаѓа ова.
  17. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
    ^ И јас :@ :@ простувам не ми дава срцето да повредам некого да се одмаздам иако ме повредиле :^) :^) ne si prostuvam sebesi :devil:

18. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Никогаш нема да им простам на моите родители затоа што ме створија и оставија да пораснам по баби и дедовци, комшии и пријатели. Ако им било мака, не биле спремни, сме им биле трошок и напор, тогаш зашто ме правеле? Сега се вратени по години и години -работа- и мислат дека можат од криво право, да ме извајаат во тоа што ним им годи. Епа нема да се случи, и нема да им простам.

На karak и figgiMK им се допаѓа ова.
  19. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Не простувам на оние на кои им верував дека никогаш нема да ме изневерат или повредат, тие само ја загубуваат мојата доверба, а не добиваат ништо. Пр: Моите две поранешни ,,другарки,,!

20. opal

opal Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    На сите кои ми згрешиле на мене а и на мојата фамилија-за нив убивам :devil: