Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кому во животот никогаш не би му простиле?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од vendiii, 12 март 2011.

1. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Никогаш не би си простила себе си ако не успеам да си го остварам сонот и да го живеам животот за кој сонувам одсекогаш!

2. Devojka20

Devojka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    На мајка ми и на татко ми :worried: Татко ми - причинителот , а мајка ми зш ме родила :)

3. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    и јас исто .. :)

4. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    3.309
    Да се надоврзам на претходното мое мислење со цитатов, кој важи за одредени луѓе :) I'm mature enough to forgive you, but I'm not dumb enough to trust you again.

5. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    На еден Саша што не му беше гајле за мене важно му беше само да си го добие тоа што го сака. ;(

На Devojka20 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Секој кој е прав христијанин знае дека религијата не учи да си простуваме на самите себе си и на сите околу нас, во тоа е суштината и на живеењто - алтруизомот, љубовта кон себеси и сте околу себе, кој успеал да го достигне тоа, на правиот пат е, лесно е се потоа. :angel:

7. CherryLadyM

CherryLadyM Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    nema da mu prostam na alex za zborovite sto mi gi rece, i ke mu gi pametam sekogas, na ana nema da i prostam sto me napusti koga najmnogu mi bese potrebna, i na biljana nikako nema da i prostam zatoa sto e glupava :devil:

8. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    Па никогаш нема да си простам на самата себе,ако опростам на некој кој тешко ме излажал и изиграл ;)

9. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Можеби ке преминам преку некои работи, ама нема да ги заборавам... на моите родители морам да им простам за некои работи ама кога тогаш ке им се одолжам сигурно.
    Но никогаш нема да му простам и заворавам на оние кои ме повредиле, излажале, највеќе тоа се оние „вистински“ пријатели кои во најнеочекуваните моменти ми го свртиле грбот и ме оставиле сама..
    Памти па врати! :!:

10. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Јас неколку пати простив и кога давав еден прст тој ми ја земаше цела рака.Човекот кој треба секогаш да е за семејството и кој треба пред сите да ги сака своите деца тој неговата љубов ја дава за неговите внуци,сестра и брат.ТАТКО МИ - личноста која секој ден ми задава болка,созли и болести,единствената личност во мојот живот на која никогаш нема да и простам !!!

11. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Не би и простила на една моја другарка, која ми беше како сестра, а потоа ми ја зададе најголемата болка во животот. Заради нејзе ми се случија многу лоши работи,но сепак ги пребродив, се помина, само за да и докажам, дека не сум слаба личност, дека ќе успеам, а она ке оди со наведната глава, а и така и се случи. Сега нема лице да ме погледне , и мило ми е, колку патев заради нејзе , сега нека трпи, нека си трпи за сите грешки.

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Татко ми
    Тетин ми
    и еден кој што не заслужува ни да се сетиш
    :devil: :devil: :devil:

13. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    До пред некое време мислев дека ниедна особа не е толку вредна во животот за да се замарам. Но ете, се случи нешто што најмалце го очекував. И тоа од мојот тетин. Станов, во кој живеам моментално е на мајка ми и тетка ми. Мајка ми тука се грижи за се, сметки реновирање...се што треба. Имаме и куќа во србија, за таму се грижи тетин ми. А за станов не се ни секираат, не ни доаѓаат. Само да кажам дека до пред да починат старите, тетин ми и тетка ми не ни идеа во србија. Е сега тетин ми не ме пушта да одам во куќата, без он да е таму, демек тоа е негово, он инвестирал. Јас сум требала да излезам од станот и да и го дадам на братучетка ми пошо немала стан....А јас....имав куќа која беше тотално руинирана и не адаптирана за живот а немав пари за 2 објекта да одржувам, на 5 год. го изгубив брат ми,на 13 го изгубив татко ми, на 14, баба ми, која по цели ноќи ја чувавме со мама, ја кревав ако падне, нив нигде ги немаше....Тие сите имат сега стан, коли...работа...јас пак немам се, а они сакаат уште повеќе, јас не сум алчна, не ми е се во богатството...најголемото богатсво сум го изгубила...И не, нема да го простам тоа што ми го направи.

На ell и rici.aaaaa им се допаѓа ова.
  14. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Татко ми, ако воопшто можам да го наречам така.
    Другари, кои поради љубомора ме наместија за нешто што ми го смени целиот живот.

15. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Не знам.
    Многу лесно простувам, досега секому му имам простено дури некои и не се ни извиниле јас сум таа што поддоцна прва започнала со муабет
    Секогаш е така а многу луге тоа го користат.
    Ама таква сум, сум пробала многу пати да заборавам на некои што ме повредиле но по извесно време пак простувам.

16. citiesinflames

citiesinflames Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    272
    Допаѓања:
    391
    не би му простила на татко ми ако некогаш ми заврти грб или ме излаже за нешто

17. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    на оние во кои имам најмногу доверба

18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Вака, генерално не да простам некому туку за некои кажани работи нема да простам и заборавам. Тоа ми е секогаш во глава, без разлика дали сакам или не.

19. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    На тој што знам дека не вреди да му се прости. Што ќе ти такви лицемери да те движат лажно низ животот ;)

20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    На огледалата.
    Ако од старт ми покажеа како уствари изгледам, :!: јас дефинитивно,не ќе се осеќав толку увреџена и повреџена ради тоа суштеството од фотографиите :D :worried:
    Страшна работа.