1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Конвертирање од христијанство кон ислам

Дискусија во 'Религија' започната од Broken♡, 28 јануари 2026.

1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.525
    Допаѓања:
    280.388
    Тоа што МПЦ и сите останати православни цркви, плус католичката црква не ги признава протестантите.
    Ако тебе како поданик на МПЦ не ти е важно што мисли МПЦ за одредена деноминација, ок, ама тоа не го менува фактот дека со протестант не можеш да се омажиш ако не се крсти во православна црква, а со католик на пример, можеш.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  2. No Makeup

No Makeup Популарен член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    2.357
    Screenshot_2026-02-07-23-41-18-268_com.facebook.katana.jpg Некоја со слична судбина..

На Broken♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  3. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2025
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    968
    Da, dve raboti imam primeteno sto mnogu gi cenam kaj muslimanite,
    1. Koga ke spomnes Bog, bez razlika sto sme razlicna religija pokazuvaat mnogu respekt ocigledno e po nacinot na koj sto razgovaraat i 2. Mnogu cenat dobrina, ako si dobra licnost, i mnogu od niv mi go imaat kazano toa ti si mnogu dobra osoba. :rofl:

На Iva:) му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.682
    Допаѓања:
    16.036
    Се ќе разберам и криза на идентитет и перење мозок(ова за било што во животот) ама, во 21ви век, да сум жена, да имам секакви права, за кој пази се бореле исто жени со генерации, и да ставам хиџаб...никогаш нема да го разберам нит поддржам.