Durex Extended pleasure koga se stava treba malku da se poceka nekoja minuta, za da deluva lokalniot anestetik pa potoa da se ima odnos, za odnosot da trae podogo i pravilno treba da se namesti za da nema kontra efekt.
Еднаш на пијано го местевме и се изнамачивме, малце чудни се дека немаат класичен лубрикант туку тој е грутка која се растопува во контакт со телесна топлина. И устата ми трне (сосема малку) кога ќе го извадиме и ќе продолжиме со оралка
Дечко ми ги купува кондомите ,почесто користиме дурекс некогаш и спортекс ама дурекс се каде каде подобри ,секогаш имаме со кондом бидејќи сум многу голема паничарка ,а анален имаме без кондом секако ,мене чувството ми е многу поубаво без кондом но многу се плашам да не се случи некоја грешка.
Мислам дека ова не се кондоми туку некој вид на навлаки. Побарај во некој секс шоп таму сигурно ги има
Тоа што си му прва/ти е прв, не значи дека не може да се пренесе инфекција Како вагинално така и анално
Па за инфекција секако ,реално гледано од се се фаќа инфекција но нема да фатам некоја болест од него има разлика од инфекција до болест
Хахахахах те молам ова не го кажувај на друго место, ќе ти се смеат. Од Хив нема да фатиш Сида не,не ... а и од обични бактерии и инфекции не лекувани се останува стерилен Поздрав и повеќе едукација
Хахаха ало како може некој што немал пред тоа секс(и двајцата не сме имале пред тоа) да фати хив ,така магично ? Ми паѓа непријатно и глупаво за тебе за тоа колку си ''паметна''