Сега го видов ова, не знам дали уште важи, ама минатата недела во Зегин 6 во пакување на акција беа. Не се сеќавам точна цена, бидејќи земав и други работи. Леле ко информатор за кондоми се осетив. Ај ако не нека ми пратат од Дурекс некоја кутија, ќе ми се најдат за брзо
Препорачајте ми поширок кондом од тие на Дурекс. Пробавме со Дурекс класик, но многу беше тесен и ќе пукнеше, а само до пола беше ставен.
Значи конкретно вакви да се, во боја што се гледаат и да се четвртасти а цената да не биде поголема од 20 денари
Решив да го изненадам дечко ми и наредното гледање сакам да имаме односи. Чувствувам дека е време а и хормоните ми удираат во глава последните две недели како луди. Првиот пат а и сите наредни ќе бидат со кондом, а бидејки јас ќе го изненадам, на мене е оставено да купам. Е сеа ми требаат советчиња, кои се најдобри, кои се покажале најсигурни и сл. Цената не ми е важна, не би сакала да купувам од евтините и на крај да пукаат па да си чукаме глава и јас и тој. Све што е во врска со односи и презервативи би сакала да споделите, не знам со кој друг би разговарала на оваа тема..