Купи Дурекс . Според мене Дурекс се најдобри мене омилени ми се црвените . Ценаата накај 100 /110 денари . Ги има и во аптеки и во продавници но сепак мислам во аптека да ги купиш е најдобро.
Како и каде ги чувате обично? Читав страници наназад дека не се чуваат по новчаници и џебови бидејки лесно можат да се оштетат. Се чувствува напнатоста и паранојата кај мене нели?
Па бидејќи најверојатно одма ќе искористиш барем еден, можеш во новчаник бидејќи ние носиме и чанти. Или само во ташна, остави ги во кутијата. Поентата е да не се долго изложени на сонце. Исто имаш и love box, тие се метални китии и е доволна заштита, а понатаму ќе можеш таму да ги редиш. Или потоа можеш да ги оставиш кај него. Ако остане некој нели
Има и со крампони, за тие што сакаат повозбудливо... Но тешко дека ќе ги најдете низ обичните продавници и бензинските.
секогаш купуваме дурекс од аптека(зегин) таму е најефтино, но не знам зошто нема многу избор, едни исти се и велат им се трошат и ќе добијат накнадно, а во маркети има доста избор ама не сакам од таму да купуваме, дали знаете во некоја од аптекиве да има дали од 3 или 6 пакувања од оние дурекс кондомите или исто така од грција ми донесе другарка дуо кондоми многу се добри и не се кинат овие два поточно ги користевме
Јас дурекс во плава кутија преферирам што се, тие се дебели и се случувало да ми се искинат. Така да си потенки не би пробувал.
Дурекс тие во црвено паковање што си најчесто ги користиме или pleasuremax мислам се викаа како жолти со нешто шарено Најлоши до сега од дурекс ми биле Love, на нив пишува дека се демек тенки, а не се воопшто. Не знам зашто ама ич не ми било убаво со нив, еднаш ги земав и никад више.