Кога прашуваш вакви глупости ми делуваш како никогаш да не си купил кондоми и никогаш да не си имал секс.. Мислам..безврска се прашањава Скоро сите дурекс имаат иста цена.. зависи од кај ги купуваш Во однос на темава, одамна не користиме ..
Полесно може да се скине, поради тоа што лубрикантот веќе ги нема својствата кои ги имал додека бил во рок.. А што може да се случи, најверојатно ништо, ама не вреди ризикот бидејки кондомите се доволно ефтини за секој да може да си ги дозволи..
Ве молам некој со искуство да ми каже. партнерот става кондом кога е во максимална ерекција и скоро секогаш пред да свршува вади, пред месец и пол бевме под алкохол и двајцата он ставаше кондом и сврши внатре ок но после дали внатре или вадејќи кондомот беше испукан или тогаш пукна незнаеше... пиев ден потоа секако. дали некој знае зошто пукнало? Дали не ставал добро или дека свршил внатре? Која е причината за да пукне?
Можеби бил со поминат рок или чуван во лоши услови или со лош квалитет. Мој совет е секогаш гледај да е купен од аптека, за да не е изложен на сонце.
Истото ми се случи и мене да ми пукне кондом, но за среќа ништо не бидна. Кондомот не беше мој и претпоставувам дека бил со поминат рок или лошо чуван.