Кои ребрасти кондомисе најдобри?ги пробавме durex arouser,и нема никаква разлика.малце се ребрасти скоро ич и тоа не на цела површина него најгоре..па ако мозе совет кои се други ребрасти подобри од овие,или некои по специфични кондоми?
Дечко ми купува исклучиво Дурекс, ама не се слагам со тоа дека од аптека се најсигурни. И таму и во маркетите стојат под клима и во ладно и во топло. Инаку најубаво мирисаат овошнивте.
Е вака да си споделам искуство постојано куувавме durex, Значи совет од мене само durex, сваромислам дека нема други да купам Поздравче
Izvinete sto pisuvam na latinica, od mobilen sum. Kako da proveram pred prv pat da imam odnosi dali sum alergicna na kondomot, odnosno latexot ili eventualno lubrikantot? Ima li nekakov vid na test kako na pr pred farbanje na kosata? Ve molam koj znae neka pise.
P.S. Dali kaj nas gi ima Durex Avanti Ultima? Tie se napraveni od sintetski materijal, koj ne sozdava alergii.
јас не сакам кондоми сексот ми е поубав без нив. Иначе нели на почеток со кондом и јас си ги купувам од аптека. Си имам дома за сваки случај
Дечки кој има купено вакви. Видов во една аптека дека има ама срам ми беше да прашам. Колку пари се да не знае некој?
Незнам од каде си. Но јас ги видов во пп. Од кај TimeOut накај Климент кога одиш, во аптеката во таа уличка.
Девојки еден совет од вас. Ќе одиме на одмор со дечкото, сакам да купам кондоми уште од тука, и сеа работава е каде да ги ставам дур патуваме за да не бидат оштетени Ќе патуваме со автобус, и сеа на пример ако ги ставам во куфер да не се оштетат од топлото или да ги земам со мене во ташна, знам дека нели треба соодветно да се чуваат за да не пукнат и да не се оштетат некако...
Sure врска немаат. Kога пробав Trojan двапати имав проблеми ама мислам дека не беше добро наместен апа и сексот што добар беше да ви кажам не дека имаше време да го оценам кондомот .. Lifestyle се покажаа океј ама некако не ни текна друг пат да си купиме. Од Durex и Sportex ги имам пробано скоро сите достапни кај нас, нема маана освен дебелите и оние со мирис на овошје со сегашниот партнер најчесто преферираме и