Кај нас дечко ми купува. И јас би купила, али не сум се отсрамила досега, така да, кога ќе се случи тоа, ќе си купам и јас. И не се согласувам дека тоа е стриктно работа на дечковците, оти и јас сум заштитена со тоа, што од бременост, што од секаква пренослива болест, итн ... Иначе, без кондом нема секс, секогаш користиме, не сакам после да се молам да ми дојде. И користиме најчесто Дурекс, ептен ретко Лајфстајл.
здраво..! дали е можно да се појавува печење од дурекс класик кондомите..? и кои кондоми ги препорачувате како поубави..??
Ние ги користиме дурекс кондомите, обично performa или pleasuremax. Случајно земавне од класичните и се појави печење и како да отече целиот полов орган кај машково мое, кај мене немаше речиси никаква реакција. Отогаш само performa користиме, и нема никакви проблеми.
И ние овие најчесто ги користиме, во пакување со 3 (јагода, банана и портокал). Ама последниов пат земавме поголемо пакување и внатре освен тие вкусови имаше и со вкус на киви. Во зелени пакетчиња. Тие најубаво ми мирисаат А и pleasuremax не се лоши
Во последно време ги користиме од Дурекс овошните, со 6 внатре од Зегин. Најубави ни се. Претходно и Спортекс користевме ама не се како Дурекс кој што сака нека каже. Пу пу да не ги урочам..
Се извинувам ќе може ли некој да каже... која е цената на дурекс кондомите во поголемо пакување со 6 кондоми.. ? )
леле синојќа партнерот мој беше зел спортекс лубрикантни,,,леле катастрофа,,сексот се упропасти,воопшто не чинат,не пружаат никакво задоволство.....кога го изваде кондомот целиот му беше мастен од лубрикантот.....кој е најдобар според вас,кој пружа најголемо задоволство?видов едни во маркет лајфстајл најтанки што се...што мислите за нив?
И ние ги користиме спортекс веке 3 год. и најзадоволна сум од цела колекција дури ги барам различни-набрани,па екстра тенки,па со лубрикати..и најзадоволна сум! Користевме и дурекс кобајаги најквалитетни-се покажаа тотална утка. Така да според мене-СПОРТЕКС ДЕФИНИТИВНО
Па вака Јас и дечко ми во суштина не користиме кондоми,но сме пробале со нив од желба он да сврши внатре,додека е во мене ама ни на двајцата не ми се свиѓаше тоа,па веднаш го фрламе и си се препуштаме на стварноста да си се осеќаме еден со друг ко луѓе Шала на страна тоа си е наш избор,секој со својот нормално
И ние не користиме во последно време ...но имаме користено и дурекс и спортекс и убави се, океј, но вака без кондоми се навикнавме и неможеме некако со нив ..вака кога ке го осетам неговиот прекрасен **** и не мислам ни на ризикот ни на ништо...секако доверба нели...долго сме заедно
И јас и дечко ми купуваме,зошто само тој ? Зошто срам ? Тоа е обврска на двајцата,не само на мажот. Инаку купуваме Дурекс од тие овошните,најубави се.Последно имавме дурекс класик но следниот ден ме печеше многу додека мочкав
косристиме само за аналниот секс а кога купуваме најчесто се дурекс овошните или тие со шампањ(нз како се викаат) а понекогаш и што кје ни дојде при рака ако сме на зорт