Обично јас купувам кондоми, не знам, некако ми е посигурно кога се кај мене во чанта отколку кај него во новчаник
па и не баш најдобри ни се има случено да ни пукнат тие со јаболкото и со гитарчето,треба да се пази малку повеќе кога се има она погруб секс.
Прво, кај може да се најдат, и по која цена, комбинирано пакување Дурекс со 24 кондоми? Пакување ко ова подоле:
Знае некој? претходно прочитав некаде Дурекс Reefeel така нешто беше. Барам затоа што сум алергична. Помош?
Колку се можностите за пукање на кондомот ? Ме интересира ако може некој да ми каже колкави се можностите за пукање на кондомот и најчесто поради кои причини доаѓа до пукање?
Колку се можностите за пукање на кондомот ? Поради несоодветно чување, на влага, на топлина, покрај остри предмети. Е сега, колкава е можноста 50:50 или ќе пукне или нема
Ги имаме пробано ама не видов разлика во сигурноста бидејќи сите ни беа сигурни, ни се немаше случено да ни се скине кондом.
Подебели се, мојов ич не ги сакаше, вика не осеќам ништо... а стварно беа поделели.... иам читано дека некој ги користат за анал, а дека се посигурни, посигурни се...
Јас ги користам Durex Classic најубаво ми прилегаат на .!. скоро и да не ги осеќам. Ги купувам во пакетче кое има 12 комада и чини 320 ден. Ем заштедувам на време и нерви да не купувам по 3 кондома ем 80 ден. заштеда пошто да купувам 1 по 1 ќе ми се фати 400 ден. Бонбона бизнис. И она што ме иритира во многу продавници кондомите стојат блиску до касата во некои ситуации продавачот мора да ти ги подаде, епа к*р што таму ќе купам. Во големи маркети купувам претежно.
Тоа е тоа можам и јас да потврдам. :up: Многу дебели се овие кондоми и не се погодни ич. Се губи уживањето, а со тоа и самата смисла на сексот. Подобро поризично малку ама топ feeling. Во глобала сите кондоми на Durex се прва класа. Sportex не ни помислувам да купам не сум до толку ситничар.
Додека имавме секс со кондоми, купувавме Дурекс. Многу ретко Спортекс. Дурексот се најдобри. Само еднаш ни се имаше случено да ни пукне кондомот. Тоа беше Спортекс. За среќа, маж ми (тогаш дечко) осети на време и го извади, па стави друг.
Поради не добро ставен и имало воздух, ако бил на топло подолго време, затоа најдобро купување од аптека.