Повеке без кондом сум имала, со кондом ме пржи можеби сум алергична и што, ако пукне кондомот посигурноо е надвор кога свршува повеке миее страв со него негоо без него
Toa e mast. Kako puterce. Go pravi kondomot mrsen. Kolku pomrsen tolku polesno ke ti penetrira. Moze da si kupis vazelince pa da go podmackas uste poveke ako sakas.
Зошто му паѓа на дечко ми кога го става кондомот? Ако имала некоја од вас слично искуство нека каже. (инаку без кондом се е ок)
Nie Celo vreme si se ebkame bez kondomi. Siguren mi e dacko mi, pa Nemam gajle po nekad znaeme Da kupime cisto kolku Da se izraduva Da svrahi vnatre. Kupuvame so ni dojde ne birame mnogu
А нели кондомите се пакувани во кутивче и нема врска дали се од маркет или аптека. Кутивчето на Дурекс е заштитено и со таа фолија, дали тоа е доволна заштита од светло и топло?
Неможев да најдам тема баш само за кондоми али тука ќе прашам..Знаете ли во кои кондоми имало по 6 внатре и 2 мали лубриканти имало ?
Ако стојат изложени на сонце пред некоја трафика и маркет не ќе да се сигурни и употребливи како на темно и не така топло место изложени
Златен, не ли можеш да не исцитираш сите до крај?? Гледам уште пола тема ти останала, можеш ти ајде, веруваме во тебе. Пс. Не смееш да пишуваш мислења едно по друго, можеш таг во еден пост или цитат. Михајло така вели Rules are rules, just sayin'
Ти благодарам на укажувањето еве ветувам веќе ќе се придржувам кон сите правила, ако некогаш несакајќи скршнам од некое правило те молам да ми укажеш па ако треба и УКОР да ми напишеш. Со почит!
Good boyy Ricoo, good boyy Ја не сум фемински суд но добро. Затоа Реин и Михајло се грижат па слободно обрати им се. Нема потреба постојано да ме цитираш, зошто за офф топик се бришат мислења. Уште едно правило кое треба да го прочиташ пред да го исцитираш цел форум.
Кoлку кoштaaт oние trojan strong? Кaде се гледa гoлеминaтa-величинaтa нa кoндoмoт бре,не сум мн мн упaтенa?
La vIza кaкви се тие кoндoми, двa или три зa 40 денaри, бaш ги зaбележaв денес. Имaте слушнaтo критики итн?