Ова со ценовников не е точно. Тоа сигурно. Човеков има институт за ревитализација каде што има апаратури многу добри, мезотерапија, shockwave, celbuster итн. Не ги знам точно имињата но сите се со посебна намена, има и на фб страна може да се видат. Е сега третманите нормално се наплаќаат и да не се ефтини но кај и да отидеш на третман се наплаќа. Во врска со црквата. Регистрираше црква, христијанска црква блага вест во РМ. Он е пастор таму. Проповеда само од словото, односно дека треба да се верува во Господ Исус Христос и да се чита библија. Има многу океј луѓе што одат во црквата и што водат да речам богоугоден живот. Организираат богослужби каде што многу често има молитви за исцелување. Молитви упатени кон Господ Исус Христос. И тоа го има на ФБ и може да се види. Членство во црквата од 100 евра нема. 450 или 500 денари е мислам дека. Порано се занимавал со биоенергии и чуда но имал богојавление и од тогаш се е сменето.
Аман па и вие, што сте скокнале по човекот? И вашиот Исус ,, секташ ,, бил, нова црква создал. Па после се оделиле уште цркви, од истата. И на сите скоро ви е заедничко што мислите дека сте ,, секташи ,, едни за други... Земал пари, леле мајко. Оти Мпц и Католичка и Ивз од љубов живеат. Он само учи од најдобрите. Па пееле и играле на собирите...А што да прават, да плачат? Ако така им е полесно на душата, ондак ако. Тоа е исто како црнечките цркви у Америка, каде го слават Исус кроз песна. И исто како што вас ве ,, излечила ,, молитва или ,, света ,, вода, така и нив ги излечиле неговите ,, вибрации ,,. Се додека не проповеда да се мразат и убиваат спротивните од нив, бркајте си работа.
Некој ужива да печали на грбот на очаен и сиромашен народ, кој, поради да најде спас си ја дават и последната пара и притоа и се пореметува психата од вакви свештеници. Глупости. Ова е клати врата земај плата.
Темава е дупла, има една ваква во Религија. Инаку, не е исто ова со православна или свештеник од друга мејнстрим црква кој држи обични проповеди, Кајшаров се служи со некои хипнотички методи и си поигрува со психата на луѓето, ако имате гледано на јутуб амерички пастири кои наводно "го протеруваат присуството на ѓаволот" и прават човек да се вознемири, да почувствува нелагодност, овој е таа школа, само не знам дали е толку "ефективен" во работата. Оти си ја започнала тогаш темата за данокот на МПЦ? Ако се тие хохштаплери, таков е и он, не поминуваат двојни аршини зашто овој изгледа симпатичен ти е.
Се занимава со ексорцизам, според мене тоа е ѓаволска, паганска, и многу опасна манипулација со народот...Само лугето сме толку некогаш исфрели од колосок што не сме ни свесни во што влагаме и со кого седнуваме на вечера... Затоа вербата во бога, треба да ви е поголема, иако кај мене е претпочитување на ЈАС, т.е самопочитување, ако веруваш во себе и веруваш во сопствената моќ и сила неможе никој да ти делува негативно... Ова го зборам за психичко напакостување, за физичко (течен метал жива, секакви отрови, и што ти ја знам), секако ми е страв и сум многу претпазлив сепак верувам дека има луѓе кој сериозно би ми наштетиле на мене и на било кој што го гледа како успешен а успехот кај нас е сериозен ГРЕВ...
covekov e moj sograganin,iauku toj zivee dolgo vreme vo Sk, a jas daleku od Mk,kratko kazano-prevarant
Дали е сериозен типов со исцелувањево, бркање магии и слично кружат видеа на социјалната мрежа фб како ПОВТОРНО исцелувал...
https://m.facebook.com/story.php?st...RrYNA7moYQhuaB74417KiRmacl&id=100057441258621 Лелее не можам што е ова
Абе овој треба затвор да лежи бе. Заедно со сите гатачи, бајачи и остало. Или психолог/психијатар или Господ.Шо не сфаќа народов. Нека ве лажат за пари дека ви е боље.