Легално е ова?? Мене повеќе ме плашат луѓево во коментари, што го бранат: https://m.facebook.com/story.php?st...HYmQuyTDaKc3xYYVTRJ8AqeZql&id=100001483691594 Се деца, се млади.. ова е страшно!
Тие се "негови" затоа го бранат, мораат. Души млади, си го запустиле животот сигурно наоѓа млади и нестабилни деца и демек ги спасува. Гнаса!
И онаа Патриција, од тикток го има истиот начин на пишување и “проповедање”, се чудев што и станало, ама ете од кое “друштво” била дел. Ги терал кредити да подигнуваат на нивно име. Јас сум во шок уште. Како е ова легално и зошто човеков не е во затвор/психијатриска болница?
Ovoj Tino uste pred 15 godini imase ko ordinaciii, velam ordinacii zasto taka izgledaa, so vraboteni so se pozadi Sok banki. Rabotese kako so bioenergija. A ova sega sto e sekta li e, vrska nemam, togas naplakase dosta skapicko kako sto znam, sega ova demek besplatno.
Отвори го профилот на Елена Бакревска на ФБ, има објвено статус каде што го раскажува своето лошо искуство. Вакви коментари во главно:
Човеков е морон полошо од геј....бар тоа да беше па ќе му се простеше ама ова што го прави на луѓево нема граница да се прости
Овие се болни бр Викав нема поглуп народ од Американците Ама има.НИЕ Овие се ниедна вера бе.У христијанството се знае дека ПОП праи егзорцизам, и крај на муабетот.А не некој самопрогласен кинг или магионичар или whatever. Башка батето ако мисли дека нема да е казнет за ова кога ќе отиде горе, well си се излажал. 1. Јас сум Господ твој, да немаш други богови освен Мене; 2. Не прави идол, ниту каква слика, од она што е горе на небото, и што е долу на земјата и што е во водата и под земјата; да не им се поклонуваш, ниту да им служиш; 3. Не изговарај го напразно името на Господа, твојот Бог; Господ си го кажал своето.