@Guns N` Roses можиш да ми пишиш порака, сакам да те прашам подетално во врска со нарачување од полската страна?
Дали некој знае каде ги има баш овие леќи бидејки неможам да ги најдам, како најтрајни ми беа од сите што ги пробав?
Има ли некој нарачувано од овие леќи од било која страна? Ги нарачав уште во јуни од полската страна, никако да стигнат. Не знам дали е до страната или има друго нешто.. неколку пати им пишав за рефундација, не враќаат..
Си проверила во пошта да не ти се заглавени? Јас во август нарачав, пишуваше дека се стигнати, и директно си ги подигнав од пошта. Имале недостаток на поштари ради одморите и затоа не ги носеа на адреса.
Да, бев и таму, ништо.. претпоставувам загубена е пратката. Дали нарача од овој бренд или други леќи?
Дали има некоја оптика во скопје што се продаваат леќи пар 600ден? Гледам во другиве градови има а во скопје само се поскапи
Od ovaa firma samo ne za astigmatizam ja naracuvam od Optika LM od Strumica. Posleden pat koga naracav bea 990den so besplatna dostava, sega ne sum videla dali se poskapeni. Najdi gi na fb, mn se fini, i odma naredniot den mi stigaat.
Има некој порачано месецов од полската страна? Во стигнаа? Еден месец уште не ми се стигнати. И нема никаков апдејт на нашава страна од пошта, цело време пишува дека нема информации. На една друга страна пишува дека се тргнати, ама па никогаш не сум чекала волку.
Некој има нарачувано од полската страна скоро? Направив нарачка на 28,12 вика нарачката се процесира. Им пишав да прашам зошто сеуште не се испратени ама не ми враќаат.
Која цена се движат сега овие леќи? Јас ги користев едно време, но доста поскапи беа во споредба со другиве брендови. Забележав дека и на полскава страна со секоја нова нарачка им се качува цената на сите леќи.
Soflens или air optics? Кои се според вас подобри? и ако може помош со полската страна не ми преведува убаво гледам на слики исти кутии пишува 6 ленс на кутиите а различни цени.. И дали постојат годишни леќи не можам нигде да најдам
Годишни се полутврдите и тврди леќи Јас со години носам меки леќи месечни од Air optix , моите се плус за астигматизам и презадоволна сум.
Кој лекар би ми го препорачале за преглед во Битола(можи и Прилеп/Охрид)? *од наочари сакам да сменам на леќи.
И мене ми беше тешко на почетокот да ставам, пробај пред да ѓи ставиш леќите капки прво стави, полесно е..