Ве читам и гледам кај многу жени таблетиве даваат нус појави такви баш какви што имам јас симптоми и за што ми ги препиша докторката. I dont get it. Имам тешок пмс, раздразливост, плачливост ниво на енергија нула, и ми ги препиша докторкава Јазз демек ќе ми се средело. Братов ГДП вика дека сум спаѓала во ризична категорија дека сум 35 плус и пушач и ме предомислува да почнам. Има ли некој искуства што му се препишани како за моиве симптоми и дали имавте ефект ?
Ти ги препиша поради тежок ПМС? Немој ако е само за тоа. Знам дека ти е мачно и мојот ПМС е катастрофа ама се шлепам некако со витамини. На крш ПМС не ти требаат плус и вештачки хормони.
Не ти требаат Земај магнезиум бисглицинат, б комплекс, б12 и Д витамин. Не дека летам ама сум далеку подобра со нив. Психички пред се. Имам испади ама траат неколку дена по некој час не како некогаш по 2 недели. Е физичките си ги имам, болка во гради, стомак, ама мене ми се мачни психичките симптоми не физичките.
Оф бе душо, јас сум со антидепредиви и врагови, тие суплемемти не ми помагаат. Све сум пробала. Се надевам ќе се средам еден ден