Јас прва бременост Еритромицин пиев. Каде правеше брисеви? Јас не верував на резултатите зашто самата сестра кај матичната рече што е ова секоја втора има уреаплазма, па направив приватно и излезе негативно. И кај мене Ики само канида беше, а така ме чешаше на секое само се миев... дури си реков да не имам во урина бактерија, ама и таму ништо. Ке ти помогнат вагиналетите... а камилицата кај мене искрено еднаш само бетер направи, незнам зашто така...
za ovaa bakterija treba i peroralna terapija, ne e naivna, i da treba i partnerot bidejki e seksualno prenosliva osobeno ako imate odnosi.
Јас имам бактерија а немам никакви симптоми. Правев на приватно така да резултатите се тие. Пијам антибиотик и вагиналетки локално. Тоа е , подобро да се открие и лечи на време. Не читајте по нет само оти на македонски пишува едно , отвори англиски сајт сосем трето. Само ќе се трауматизирате.
Мм пиеше една таблета голема, врска немам што беше тоа. Јас еритромицин и башка ме прочисти малку гинеколог вагинално со газа со таа лилаковата течност. Зашто имав многу чешање...
Ич не ми текнува... пред 2+ години беше тоа... Знам ги купивме, ги отвори и таков оооо една таблетка има тука само Може да беше Сумамед..
Мислев за кандидата. Тогаш веројатно сумамед е . Небитно. При инфекции најдобро е двајцата партнери да примат терапија.
Мене ми замина чешањето од вагиналетите. Ме пече сеуште малку при мокрење но се намалува. Ви ги препорачувам овие вагиналети против Кандида.
И на мажот ти треба да му дадат терапија оти можи да си ја префрлата само и јас имав лани уреоплазма и си примав антибиотици и вагинални апчиња и на крај испадна дека воопшто сум ја немала лажно позитивни од микробиологија стари реагенси имале на приватно ко испитав
Jas imam candida pa ne primam nisto.Vcera bev za bris resultatot utre zdravje.Go prasav dr dali da zemam nesto, rece ne.Sum nemala nikakvi promeni ni crvenilo ni zgolemen iscedok.Nit me cesa nisto.Bas nikakvi simptomi.Rece normalno e vo bremenosta candidata i ne e strasno dur ne pravi problemi.
Petrovska mi prepisa samo toa. Ne mozam na svoja raka da zemam Pie on eritromicin a jas vaginaleti eritromicin stavam
Zdravo mesinja kazete mi vo koja nedela vi zimaa brisevi za pap I mikrobioloski ispituvanja?jas sum 8 I utre treba dada mi zemat brisevi da ne e rano