Мене па во синлаб не ми наплаќаат крвна слика и мокрача,и тоа уредно си прашувам колку треба сами ми викаат ти си ослободена од плаќање.(ова баш пред 3 недели) А дека не почитуваат сите јасно ми е.
Ова е Торч така? Игг значи дека си прележала веќе а Игм дека сега во скоро си ја имала..така да не е страшно кога веќе имаш стекнат имунитет
Да и во авицена. Јас правев во бременост крвна слика, без пари е. Ама само во таа кај алумина, во Аеродром не прават на државно.
Abe zdrastvovo ni e katanga 1 mart sme a site termini za mart za microbiologija se zafateni omg ludnica
до вчера имаше полно термини, ке си проверувате постојано на мој термин.мк и штом видите одма ке закажете.
Да и во авицена е исто. Еве до сеа 3 пати проверував..Бесплатно со упат од матичен гинеколог. Разултатите ги подигаш или на емаил ти стигаат.. Задоволна сум
Девојки, во 12та нед знам се прават сите 4 бриса. Е после тие, уште во кои недели се прават други брисеви?
Јас првите ги правев во 16.недела, а сега пак во 31. Меѓутоа ако ти се добри првите, може да не ти ги повторат. Во 9.месец се прават за стрептокока.