Да ве прашам дали брисевите уште се носат на државна? Дали сами ги носите или може да го носи матичниот. Знам дека порано ги носеа матичните, па после им забранија
Таму пак е гужви како порано? Или па има некој ред со коронава? И дали после пак треба да се иде и да се чека за резултати?
Јас кога бев немаше воопшто гужва ама мислам дека сега се со термин. Види со матичната најдобро, ако одиш без термин ке те вратат
И јас обично во Пролече преку улица ми е, ама сега немале реагенс за уреаплазма. @Lisicko зависи за што ти треба.
За брисеви во 12та недела прашувам, рано ми е сега, ама да знам, дека за првата бременост се чекаа редици, сум чекала и по еден саат за да дадам брисеви, па после и за резултати. Затоа ме интересираше, ако е така и сега да си одам на приватен, не ми се ризикува со коронава. Фала на сите за одговорите. ❤️
Devojki dali nekoja pravela brsi vo sistina periodov vo 36ta nedela za b hem. strep. Ili sterptococus agalactae. Ako pravela koja cena e?
Na poslednite brisevi mi pishuva otsustvo na normalnata mikroflora. Ginekologot mi pisha za zemam probiotik Lactoflor. Imate li iskustvo so ova? Kolku vreme ste piele probiotik?
Јас сум 27ма недела утре треба да повторам микробиолошки брисеви поради сомнеж да не имам бактерија. Се плашам, дали се безбедни овие брисеби сега да се земат, не дај боже да не прокрварам?! Мислам дека со тоа железото ќе ми земат мн се плашам а морам да ги направам