Мене после дозата на антибиотици и позитивниот контролен брис и матичната и д-р каде што ја водам бременоста ми кажаа дека оставаме така и ништо дополнително од терапија (освен што останав на пробиотик за оддржување на вагинална флора до ден денес аи еден период користев и плус пробиотски вагиналетки) нема да ми дадат бидејќи сметаа дека присуството на бактеријата е намалено и е потребно време да се уништи целосно, што кај мене така и испадна. Зборувај со др кој те води да видиш според него кој би бил следниот чекор .
Zdravo napravivme brisevi denes I od brisevite imav krvarenje dali toa e nekakov problem? Do Sega ne sum imala krvarenje vo tekot na cela bremenost ni Snostiii ni denes od sabajle I sigurno mi e od brisevite I se uplasiv da ne se desi nesto sto ne treba zaradi krvarenjeto od brisevite?
Мила и самите гинеколози кажуваат дека може да се случи мало крварење при земање на брис , според мене не треба да се плашиш. Меѓутоа доколку крварењето е присутно повеќе денови треба да се консултираш со гинеколог .
Jas deka Bremena za toa se uplasiv inace I pap testovi predhodno koga imam napraveno sum imala krvarenje ama Sega deka bremena I se uplasiv da ne e nekakov problem … Fala ti mnogu ♥️
Фала бев денес завршив....новитет ми беше дека резултат земаш кај матичен на мој термин,не мора да одиш до клиника.
Toa e mnogu dobro taka, i da si gi zaboravis analizite za vo bolnica koga ke dojdi momentot vo kartonot ti imaat se.
Да,да редно беше поготово за од други градови коа доаѓаат за секакви испитувања,па после пак за резултати...
Kade na privatno moze da se odnesat brisevi? Avicena, Biotek...? Vikaat deka javno zdravje vo posledno vreme zabusavaat, negativni izlagaat a postoi problem, kandida vo najmala raka