Многу брзо ти ги дале, јас мислм да ги повториш. Никад не ми дале порано од 3 дена, мислам и дека имаат денови на инкубација, па дали ќе е стерилно. Не знам зашто толку брзо. Ја би повторила.
Jas neznam kako vaka za eden den davaat rezultat i kakvo e ova ispitivanje.Jas bez razlika dali brisevi ili urinokultura treba da pominat 48h inkubacija pa dase vidi dali se sterilni ili ima bakterija.I neznam kako na vaginalni brisevi ispitivaat virusi,mene dosega nikogas nemi dale vakvi rezultati
Sega najnovo kaj mojata maticna brisevi vo 13 nedela pa sega pak vo 28 nedela, vo prvata bremenost pravev samo ednas vo 12 nedela I tolku
Драги женички, при рутински преглед и брисеви ми е откриена serratia liquefaciens .11 недела +4 дена сум од бременоста.Немам никакви симптоми, дали некој се соочил со неа и колку е опасна? Ви благодарам однапред
Знаев дека имам бактерија, среќа што испитав. Пак досадната гарднерела и кандида. Ми препиша др macmiror complex да ставам 6 дена, па седмиот ден mico penotran една. Потоа пауза од три дена, па олинорм. Искуства со овие вагиналети имате?
Здраво женски, дали некоја знае брисеви земени во гел дали можам да ги однесам после 24 часа? Вчера попладнето ги зема Докторот, меѓутоа денес изумивме дека е неработен ден. Ви благодарам на одговорот
Се чуваат во фрижидер, може да се однесат во гел (претходно сум носела 2 пати). Само ме интересираше дали може и после 24часа.