Види Catrice, немам користено ама знам дека имаше такви палети, мислам и Golden rose треба да има. Тие на Meis ги имав и ги фрлив одма, бои никакви, како сенф да ставаш на лице
Ги купив вчера пробав ама некако не ми изгледаат баш добри или јас незнам како да ги ставам Предложете ми некој добри контури
Здраво , не можам да најдам тема за контури па ајде тука .. Знае ли некој добар стик - кремаста контура ?
Nekoe video, nekakov sovet kako so konturiranje moze da se namali vizuelno liceto, se zbuckav malce pa sakam malce ete obrazi, podbradok da namalam vizuelno. Nekako ne sum upatena bas..site razlicno konturiraat
Иам пишувано некаде ама незнам каде а и ме мрзи да барам. Мислам дека ми го препорачаа ова за користење како контура, оти имало ладен подтон. @koritsaki , не сум сигурна но мислам дека и ти користеше производи со ладен подтон, дали го имаш користено ова, да не ми излезе и ова портокалово. Долго го барав низ повеќе продавници и конечно го најдов во една, ама не сакам за џабе да го зиам.
Да, овa руменило на сликата NYX е со ладен подтон , го имам користено. Нема,да ти излезе портокалово 100% Ги имам користено и овие на сликата Mac- Harmony И на Too faced за контурирање палетата, само не знам дали истава уште ја има во продажба.