И јас сакам на Дубиозаааа И да ве поздравам сите,што ги сакате нив со видеово http://www.youtube.com/watch?v=MbetfKrUiSg
На 24 декември 2011 српската мега звезда Жељко Јоксимович ќе одржи концерт во салата Борис Трајковски во Скопје со почеток од 20ч. Ме интересира дали сте слушнале за тоа и каде ќе може да се набават карти во Скопје,цена и било какви информации во врска со специјални гости итн итн....
На 24 декември 2012 Жељко Јоксимовиќ ќе одржи концерт во салата Борис Трајковски, а воедно и подготовки за неговиот настап на Евровизија . Кои се вашите мислења за претстојниот концерт, ке и го даде ли на пубилката тоа што впрочем и се очекува од него,,,,
Еднствена информација која ја имам е дека е од 24,12 со почеток од 20ч. Доколку има некој др било каква информација би ве замолила да ја сподели Воедно Жељко се подготвува и за настап на Евровизија и избор на песна , па се надевам дека ке го освои првото место иако минатиот пат го испушти
На официјалната страна на Жељко Јоксимовиќ, а претходно на најава на емисија на канал 5 имаше. http://www.zeljkojoksimovic.com/ во лев агол настапи 2011
ееееее ми текнува кога беа картите за Жељко Јоксимович по 250ден, а сега ем почесто доаѓа, ем поскапо многу ми се одеше, но 700ден не ми се даваат некако
ПРЕДНОВОГОДИШЕН СПЕКТАКЛ СО ЖЕЉКО ЈОКСИМОВИЌ 24 Декември 2011, 21:00ч Арена Борис Трајковски Билетите веќе пуштени во продажба на продажните места: ТА ГУЛИВЕР МИЛС, ЈУГОТОН РЕКОРДС, РОЗЕ ВЕРО 2, КАМАРАД Рамстор и СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ. Цената на билетите изнесува: - 600,00 денари партер (стоење) - 700,00 денари блокови (седење) - 900,00 денари FUN PIT ова го пишува на страната на Гуливер Милс
Малку му се скапички картиве со оглед на тоа дека лани беа 400 стоење а 500седење ,ама искрено јас мислам дека вреди пошто човекот прави прекрасни концерти
јас се надевав дека ќе бидат пак до кај 400 - 500, ама ништо.А ептен ми се иде...ептен добри песни си има човеков
Минатата година бев на неговиот концерт и навистина немам зборови...вредеше секој денар. А кај најде сега баш пред нова година ... можеби ќе остане некој денар плус па ќе одам
Неколку пати ги испуштив неговите концерти додека студирав во Ск, најчесто бидејќи немав друштво, на ниедна другарка не и се одеше на концерт на Жељко. Се надевам дека оваа година нема да отсуствувам и ќе бидам во првите редови.
Уф камо да можев јас да дојдам... Да знаете дека нема да зажалите 3пати сум била на негов концерт и преубо си поминав!!! па и 600 не се многу