Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Концерти

Дискусија во 'Музика' започната од Ariel, 29 март 2010.

1. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Би сакала на Џастин на концерт да oдам :inlove:

На Cinderella11 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Свежо вратена од ЕХИТ и ке кажам дека оваа година сумммм најразочарана од него ...
    значи ни грам организација... ни грам нормално однесуванје... мнн друга, алкохол и малолетници пусхтени од кафез,,, прашина и некој дедовци кои промовираат МОДНИ ревии (читај ГНР) :puke:

3. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    3.972
    Сум била на повеќе но најубав ми беше на Жељко псоледниов концерт сега :)
    А иначе би сакала да одам на Jastin Timberlake

4. Sarah123

Sarah123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    18
    па сакам многу да одам на концерти и како мала моите многу ме носеле..
    сега одам поретко, некако незнам, иако слушам најразлична музика од џез до рок, не сум нашла соодветен концерт за журкање во македонијава, а и звезди слабо идат наваму..

како најдобри би ги одвоила мадона и шакира, во белград, секако и на гета во скопје..
    во план ми е да одам во софија или белград на џеј ло. :D

5. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    Планирам Џенифер Лопез да ја видам во Белград и Ред Хот Чили Пеперс во Софија.
    Мераклија сум за концерти, обожавам да одам ;)
    Да ве прашам, ќе оди некој во Охрид на Нокаут, во Антички утре?
    Карта неможам да најдам, а со душа го чекав..

6. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Kартата за Џеј Ло во Србија 1200 од човек е така или.. а за Ред Хот Чили Пеперс ?

7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    https://shop.ticketpro.bg/bg/Event/Deta ... pers-arena
    ете се цените кој се гледаат во Бугарија ,...,
    PL 0 Regular 200,00 лв PL 1 Regular 150,00 лв PL 2 Regular 130,00 лв PL 3 Regular 120,00 лв PL 4 Regular 90,00 лв PL 5 Regular 80,00 лв PL 6 Regular 70,00 лв
    јас се изнервирав кога цхув дека ке ги стават на затворено
    да свирак кој ужас ...сала АРМЕЕЦ
    http://www.balkanconcerts.com/2011/11/r ... garia.html

8. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Како помала ги обожавав Djogani и секогаш одев на концертите.Еднаш им се качив на бината да играм мајка ми ме бараше кај сум,за малку полиција ќе викнеше. :lol:

9. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Утревечер ќе одам на концерт од 2Cellos на Охридско Лето на Антички во Охрид; а во сабота на Perpetuum Jazzile, исто на Антички.
    Се радувам што ќе одам на овие концерти, бидејќи музиката е фантастична, артистите одлични и едноставно верувам дека ќе си поминам прекрасно.

Инаку, сум била на неколку концерти. Од тие поголемите ќе ги издвојам, Лени Кравиц пред 4 години на стадионот во Охрид, Дејвид Гета ланското лето и Бјело Дугме пред 2 или 3 години, не сум сигурна.
    Концертот од Лени Кравиц ќе го паметам цел живот - воодушевена сум од неговата енергија на сцена, прекрасниот концерт, песните и неговата бескрајна скромност, бидејќи каснеше не повеќе од еден час, додека Гета го чекавме цели четири часа. |(
    Најнезадоволна сум од концертот на Бјело Дугме, бидејќи ниту друштвото ми се погоди, ниту времето - па, не можев да уживам воопшто. Ама, најмногу беше поради друштвото, сакаа да си одиме, не ги слушале, бла, бла, бла. Па, и јас не ги слушам кој знае колку, ама ми беше мерак.
    Гета како Гета, убаво, весело, moving :D - но, сепак не требаше да доцни толку многу, воопшто немаше обзир. Како и да е, не ги заборавам тие негови роботи кои се фасцинантни и страшни, во исто време, со тие ласерите и лебдењето над нас. :D
    Убави моменти, многу спомени.

Едвај чекам да дојде утревечер, го чекам овој момент долго време - очекувам 2Cellos да ми дојдат како мелем на рана. :D

На eminil му/ѝ се допаѓа ова.
  10. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    На malechkata му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Обожавам да одам на концерти. Оваа година бев на Заз во скопје, летово бев на 2Cellos, Armmin Vun Burren, а сакам и да одам на Jennifer Lopez во Белград, но ќе видам дали ќе бидам во можност :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Perpetuum Jezzile - Антички театар Охрид....концерт за воодушевување...екстра, баш ми е криво што неможам да најдам нешто на ју туб (ама од Охрид) за сите што не слушнале....екстра, врв

13. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Сега дознавам дека Џеј Ло ќе биде на 20.11.2012г. во Белград..Па сакам да прашам каде може да се најдат карти во Македонија и која е цената?Ви благодарам однапред

14. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Откажан концертот на Лени Кравиц во Скопје

Еве и од фејсбук страната на Авалон:

Се порадував дека пак ќе бидам сведок на концерт од светски стандарди, а него му текнало да снима филм!! :swear:

15. Whatsername997

Whatsername997 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    види на купи карти за се таму гледав имаше нешто

16. Whatsername997

Whatsername997 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    да не знае некој каде можам да купам карта за концертот на грин деј во германија?
    ве молам ако знаете кажете ми зошто многу ми е ИТНО :worried:

17. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    41
    Па има карти само за во Софија а за во Белград не пишува ништоо..ве молам ако знае некој нешто повеќе нека пише

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.550
    Допаѓања:
    201.670
    Може да си купиш карти директно од тука http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/jenni ... mance.html
    дури имаш и мапа со целата арена, кое место каде е, па да си купиш карта според желбата и можностите, па да си организираш сопствен превоз.

19. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    феминки ако слушните дека аца лукас ке има некаде концерт или настап низ Македонијава лп оти многу сакам да му оддам на концерт Просто го обожавам чоекон

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    одам на концерти-кога сум во можност :)
    Тоше покоен многу добри концерти правеше, Каролина исто, а богами и ДНК-кога ке ми текне дека на нивниот концерт останав без глас и ми звуеше во ушите, незнам како му објаснив на таксистот каде да ме однесе т.е. каде живеам :lol: мислам дека ме свативте што сакам да кажам-следната Сабота во Универзална имаат анплаг концерт :$