Е ова кога го видов се израдував, ама нема шанси да одам Роби Вилијамс на 13 август во Загреб Британската поп-ѕвезда Роби Вилијамс на 13 август ќе одржи концерт во стадионот "Максимир" во Загреб. Поранешниот член на тин-атракцијата "Тејк дет", кој сега гради самостојна кариера, во хрватската метропола доаѓа во рамките на својата европска турнеја Take The Crown. Низата концерти на стадиони, на кои го промовира својот нов албум, почнува на 19 јуни во Манчестер. - Многу сум возбуден што годинава повторно настапувам во живо. Минатите концерти ме потсетија колку е посебно чувството да се изведуваат своите нумери пред многубројна публика. Сето тоа е придружено со возбуда и адреналин што го дава настапот во живо. Доаѓаме, Загреб 2013 - изјави Роби во пресрет на турнејата. Kариерата ја почна како член на една од најуспешните британски поп-групи - "Тејк дет" во 90-тите години. Најголема популарност постигна како соло-пејач соборувајќи многу музички рекорди поврзани со концертите и турнеите.
Отиде по ѓаволите се - и Бијонсе, и Грин деј, и Роби... нова работа - нема одмор. Иако... за Роби мислам дека би можела да „се разболам“
Уффф едвај го чекам концертот на Beyonce Досега не сум била на концерт на некој ете ака познат, сигурно е многу возбудливо
па јас изгледа ќе идам на концертот на Beyonce омилена ми ееееееееее али ако најдам друштво/другарка што ќе сака со мене да иде ако не идам на Beyonce ќе идам на концертот на северина како и да е на еден од овие ќе идам не можам на 2та зашто на северина е на 13 април а на Beyonce на 15 април
За Северина знае ли некој колку е карта ај нека ми пише тука или ако не ве мрзи по пп за побрзо да видам важно ми е тенкс
луѓе а каде се продаваат картите за роби во загреб? јас барав на купикартизасе и на гугл ама ништо не најдов. help ?
еве и овде најдов картите почнуваат от 35 евра па нагоре само за влезница http://sveulaznice.com/event/robbie-wil ... -ulaznice/
луѓе а каде се продаваат картите за роби во загреб? јас барав на купикартизасе и на гугл ама ништо не најдов. help ?[/quo Мислам има во Југотон
Сум била на концерти како на Lady Gaga, Rihanna, Amy Winehouse, David Guetta, Swedish House Mafia и др. А сега одвај чекам да одам на Бијонсе и Роби Вилијамс!
devojki, da ne ima nekoja od vas sto ke odi na beyonce vo belgrad no da nema prevoz???? nie sme dve pa barem uste dve da najdeme i so taksi da odime, po 40 evra od covek e povratna
Би одела на Beyonce но нема пари,сум била на СЕСА и многу убаво си поминав ,сум била на David Guetta.Не сум одела на други ама кога ке одберам да одам на некој тогаш е лудо и незаборавно. Сум била на Аца Лукас ама не по своја воља,отидов за тато да биде срекен бидејки многу ме молеше и мене ми беше жал да не го одбијам али сепак многу се противев затоа што не слушам ништо од него
ako ima nekoj sto seuste nema karta za beyonce vo belgrad jas ja prodavam mojata sto vcera ja dobiv na nagradnata igra na pepsi - cena (1000den.) 075756796