Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Концерти

Дискусија во 'Музика' започната од Ariel, 29 март 2010.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    кога е концертот на Балашевиќ и колку се картите?

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 700, 800 и 900 денари.

19 - ти Април арена Борис Трајковски!!

На psychic му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MariaFederer

MariaFederer Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    Немам одено на концерти, али би сакала да одам на концертот на Depeche Mode во Белград во мајј и тоа какоооо :rofl:

На mrs.rose му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ај точен датум од концертот на Депеш мод во Белград ако знае некој нека каже плус колку е карта и кај може да се купи?

5. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Концертот на Depeche Mode во Србија е на 19ти мај. За карти за во Белград не знам, но за во Софија знам, и повеќе можеш да видиш овде: http://www.kupikartizase.com/Events/depeche_mode.

Јас ќе одам во Софија на 12ти мај, 19ти ми е веќе колоквиумска :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  6. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Беше некој вчера на Бијонсе? Споделувајте импресии за тие како мене што ќе си пукнат зошто не отишле.. :( :rofl:

7. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Јас бев вчера на Бијонсе и дефинитвно ми е едне од најдобрите концерти на кои сум била и кои секогаш ќе ми останат во сеќавање. Малку закасни концертот, ама од кога почна многу брзо ми помина времето. Бијонсе како и секогаш предобра и многу ми е мило што имав прилика да ја слушнам и гледам во живо. Најмногу што ми е криво е тоа што снемав батерија во апарато, а претходно го имав наполнето, а тоа што снимав во тел ништо не излезе. Ама сепак како и да е предобро си поминав и уште си ги средувам импресиите :D

На zarah му/ѝ се допаѓа ова.
  8. pms

pms Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    24
    Многу сакам да одам на концертот на Бон Џови во Софија, меѓутоа не можам да најдам агенција која што нуди карти и превоз за нив. Фибула травел нудеа превоз и влезница, ама не ми се сигурни, велат ако се собере кворум,не знаеме дали ке се реализира турата итн..а јас сакам да уплатам и да знам дека сигурно ке одам
    Ве молам доколку знаете каде можам да купам влезници во МК за овој коцерт, пишете.
    Фалааа

9. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Нели Југотон организира превоз, со доплата од 1550, или тие се Фибула?
    Ќе ја убијам другарка ми што ми откажа за на Бон Џови, јас ги стискам парите 8 месеци, она- немам пари , во 5 до 12. Ај белки ќе се предомисли, во 1 мин до 12 :D да и останат пари, уште карти да има...аххх судбиноооо зошто ме искушуваш.

10. pms

pms Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    24
    Југотон уште немаат ништо ставено на сајтот, ама сепак имаат понуда за Бон Џови, само што се јавив :))
    Превозот им е 1300 денари, а цените на влезниците почнуваат од 46 евра.
    Lunaria фала на идејата :D

11. Tashaa

Tashaa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    38
    јас бев и беше најубавото нешто што сум го видела поише од што очекував да бидам искрена ..единствено нешто во што не се сомнеав беше нејзиниот глас нели :D ама затоа стејџот танчерките бендот и придружните вокали ме оставија со отворена уста..секоја чест за B :) :inlove:

На zarah му/ѝ се допаѓа ова.
  12. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    Јас само да си го пофалам Балашевиќ кој вчера направи невиден спектакл !!!! Срцка срцка срцка..... :* :* :*

13. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Исто и јас бев и можам да кажам дека поубаво во животот не ми се случило. Значи бината, ефектите, бендот, танчерките и Бијонси, се беше на ниво. Кога ги гледам клипчињата на youtube се ежам. Башка концертот траеше 2 часа и не ги сетив.
    Се надевам дека пак ќе дојде :inlove: мора да се почуствува тоа пак.

На Tashaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Не го разбирам моментот дека ако одиш на журка- да речеме на Карл Кокс морално било да се има и трева(читај мара) да се пијат апчиња(екстази) и тоа да се прави од дечиња со многу големо „искуство“ за Жур...
    ОК бев на Карл Кокс беше ужас невиден ... 99% од лугето беа таму само за трева и за апој !!
    Никаква журка немаше нити пак беше нешто посебно !!! Еден ритам ,една музика, едно ИСТО ...
    со еден збор крш

15. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
  16. little-barbie

little-barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    25
    прочитав дека желјко јоксимович ќе има концерт во охрид на 3 август... дали се знае нешто повејќе во врска со цената на картите... би сакала премногу да одам на негов концерт.. на пиво фестот беше одличен... :D

17. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    ОБОЖАВАМ да одам на концерти. Се чувствувам исполнето. :)

Најубаво си поминав на Billy Idol кога беше во метрополис
    и
    на Paul Van Dyk во Пробиштип. (немам зборови за ова) a-m-a-z-i-n-g.

18. aquamarine-123.4

aquamarine-123.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    22
    Во Штип каде може да се набават карти за концертот на Жељко Јоксимович?

19. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    да не имате некоја инфо за Таксират и за Ману Чао ?? КОја е цената?

20. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Ве известуваме дека од денеска во продажба се билетите за престојните концертни спектакли на Балканската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ.
    2 август - Петок, Дојран Паркинг Гранит

3 август - Сабота, Охрид Стадион Билјанини извори

Билетите се продаваат преку продажната мрежа на Купи Карти За Се' и мктикет, југотон, камарад рамстор, цвеќара Розе веро 2, и низ Македонија во локалните кафулиња, трафики и плоштади. Билетите исто така може да се набават онјалн преку сервисот на Купи Карти За Се' и мктикет.

Првите 2000 билети за двата концерти се по ексклузивна цена од 450 денари.

За концертот во Охрид, кој што ке се одржи на стадионот Билјанини Извори, билетите за трибините (за седење) се по 600 денари.

Концертот во Дојран, ке се одржи на Паркингот Гранит, веќе добро познат и адаптиран простор за одржување на вакви настани.

ВИП билетите и за двата концерти се по цена од 1000 денари.

ВИП делот се наоѓа близу сцената, и во тој дел ќе бидат наместени сепареа и високи маси, за сите оние коишто ке имаат ВИП билет или ќе сакаат да направат резервација.

Жељко Јоксимовиќ за неколку дена ке ја промовира својата најнова песна, која со сигурност ќе биде голем хит. Песната е готова, се чека уште на текстот.

Специјалните гости кои што ќе настапат на концертот ќе ги откриеме благовремено.