имам појдено на концерт од Виктор Апостоловски Во иднина планирам да одам на концерт од Guns N' Roses
Когаа сме веќе кај концерти,не дека се фалам што сум била,Бијонсе незаборав беше,ама мораше и тоа да заврши
На Фортуна вчера случајно ја слушнав рекламата за концертот на Оливер на 29ти, ама наместо Петар Грашо гостинка ја спомнаа Дорис Драговиќ, јас имам нешто грешно слушнато или навистина нема Грашо да биде на концертот?
Љубојна Brass Fantasy 13 Декември, Универзална сала Билети во предпродажба онлајн преку Купи Карти За Се по промотивна цена од 250 денари до 01 Декември. Од 01 Декември, онлајн билетите ќе чинат 300 денари. Евтинија, одвај чекам. Радости. МИТАН Гости на концертот ќе бидат хорот Злата Мегленска и Влатко Стефановски. Билети во предпродажба по цена од 300, 400 и 500 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се. Со секоја купена влезница од 500 денари следува подарок ЦД. И на овој концерт ми се оди баш многу, ако наидам на некои дополнителни финансии (читај - фатам на спортска) одам.
Amy W. ја донесоа Авалон во Белград, а тие се наши , не Срби. Јас бев на концертов и за жал Ејми беше во таква состојба што ништо не чувме од неа. Две цели песни дали испеа, после мумлаше. Сега се радувам на Simple Minds, најавени за во месец март
Сега прочитав на фејсбук дека Жељко Самарџиќ праи концерт во метрополис на 15 февруари. Мора да се оди!!
Сакам концерти.Чувството е единствено.Но за жал,речиси ништо не е по мој вкус од овие концертиве што се одржуваат по Македонија.Единствено нешто кај што сум ишла се концертите на Тоше Проески и кога ке дојдат овие Crvena Jabuka и тие други слични бендови.Но затоа пак прва сум кога во македонска филхармонија ке има нешто! А исто така морам да ги пофалам србиве,многу јаки ѕвезди успеаа да си донесат кај нив.Ке ја издвојам Бијонсе!И после одат во низа уште многу...