Знае ли некој дали на концертот на Жељко задутре ќе пее само тој или ќе има и гости? Слушнав од некои дека и Даниел Кајмакоски ќе гостувал и други.
Да ве прашам, од тие што се разбираат - за концертов на Били Ајдол, читам продажбава се вршела преку мрежата на ККЗС. Дали тоа значи дека морам прво да се регистрирам на странава и да резервирам билети или како и да оди тоа, па после со таа резервација да ги подигнам од продажно место, или можам директно да ги земам, пр. од Југотон? Тенкју
Аии, ако дојдат навистина тогаш се топ гости, сите до еден. Дури евтини картиве ќе му дојдат, шала на страна. Како и да е, супер ќе биде. Инаку Хипица, и јас тоа се чудам бе.... Од една страна зборат како им се трошат ко алва картиве, уште првите две недели не знам колку отишле, а од друга страна денес гледам на емисија во живо на Сител доделуваа по две гратиси за секој јавувач и баш се зачудив, а ова па капак.... Ем Жељко е во прашање, ем вакви гости најавени, ем евтини карти.... не ми е јасно. Или стадионов ни е претерано голем очигледно.
Се беше прекрасно организирано и иако имаше многу луѓе немаше гужва да немаш каде игла да фрлиш а не па да играш, таман комотно си беше. Само Брена малце не ми правеше ќеиф а доста окапа и тоа си малце потапа песнички. Туку слушнавте ли за рефлекторот што пукнал после 1 ипол (не знам точно кое време), јас само што сум си отишла после 1 ипол значи, имало и повредени.....
Да, пукна точно на 3тата песна Брена кога пееше, среќа носевме јакна на трибината, па не не повреди, дечкото и девојката над нас, дечкото беше кај слепоочницата расечен а девојката на раката.
Ауу јас мислев на крај пукнал кога сум си отишла, бидејќи никој ништо не примети ниту се крена паника бе, чудно.... Ама јас бев партер па затоа може и внесена си бев не гледав околу мене многу. Лошо....
Жени, тие што одите на Били во петок, предобар помин. Ќе си гризнам од газов, колку ми е криво што не можам да одам, не сте свесни, а толкави планови имав. Како и да е, изнауживајте се, па споделете импресии деновиве, јас ќе си пукнам од мака битно
Овој пат нема да одам на Били, за жал. Бев пред неколку години во Метрополис кога беше, и уште ја памтам таа жешка атмосфера. Еден од подобрите концерти на кои сум била. Аволон викаат дека тој е човекот што го остава своето срце на сцена, епа јас го потврдувам тоа. Несомнено е дека тие што ќе одите, ќе си поминете одлично.
Јас нема да одам Расположението ми е ,,Leave me alone to die''.А шо ќе прајш.Мене на 14 кај ќе ме пуштат сама во Скопје.Мајка ми ја убедувам ама џабе.Таков карактер до сеа не се видело.Си мислам дали ќе дојде друг пат човекот,па не е млад,може повеќе нема да настапува(НЕ ДАЈ БОЖЕ). Убав помин на оние кој ќе одат