Обожавам концертиии Досега сум била на 50cent, Tyga, One Republic и Beyonce, ама тек смо почели ќе одам на уште многу Еве сега ќе одам и на John Newman во Скопје
Уште еднаш ќе прашам затоа што не добив баш одговори, а важно ми е.. Да не оди некој на концертот од Џастин Бибер во Загреб и дали би можеле да ми се обратите во ЛП ако одите или ако знаете некој што ќе оди?
Moze nekoj da mi pise dali ima iskustvo so patuvanje na koncerti vo druga drzava , so kupeni karti od prodaznoto mesto kupi karti za se ? Dali imal nekoj problem vo druga drzava ako kartite se so makedonski font ?
Де бре човрк што стори хаха. Каков проблем какви бакрачи. Уживај и не се нервирај. Нема да има никаков проблем.
Pa kartite se na makedonski ? Ne pisuva nisto znacajno na niv (br na vlez i slicno) Sepak ako imal nekoj loso iskustvo ve molam da pise
Нема врска тоа Мкд, Хрватска, Бугарија и тн. Тие карти се купени од агенција. А таа агенција има договор направено со фирмата што ги продава картите. Најчесто се eventim. Ич не се замарај што се на мкд јазик напишани. Тие ги прештампуваат картите за да ги пишува на мкд. Се си е легално.
http://mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/119/133105319 За сите оние кои ги чекаат Енрике не го пропуштајте, ако навистина дојде
Дај боже да ги донесат, едвај чекам посебно за Енрике, но не е сигурно уште еве што објавија на фб https://www.facebook.com/AvalonProd...1626.238231442871557/1246090192085672/?type=3
Да прашам дали со ВИП картите се добива и нешто како сликање со пеачот? Или едноставно тоа е посебен и поскап одел во концертната сала? Оти гледам има и за David Guetta - 1500 ден. VIP и John Newman 2000 ден, VIP
Јас сум на трибини, а сепак ќе се сликам со Дејвид Гета. А иначе кој пеач ќе биде на концертот на Дејвид Гета?
Тие што ќе идат на Дејвид Гета, се гледаме таму. Јас во кратки ракави ќе бидам облечен. Ако ме распознае некоја, нека дојде да се поздрави.
@elimkd Да да и за него се подготвуваме. 3 часа ќе биде он, па после Гета нека биде 7 саата ако сака. Јас ќе издржам, затоа што ми е најголем идол од цела музичка сцена.
Како ги излажале Енрике и Дејвид да дојдат ?! хахахаха Конечно нешто интересно во градов, поцркавме од досада
Ахам да, сите... сега кога доаѓа во Скопје, никој нема да оди во Софија Одвај чекам... мислев дека нема да одам, ама се премислив