Може да ми објасни некој купување карти од Купи карти за се, конкретно за картите за концертот на Тони Цетински, ги нарачавме, е сега не знам ни кога се плаќа, ни од кај се земаат, а искрено не ни знам дали сигурно се нарачени картите, бидејќи кога одам на нивната страна, пишува дека ја имам направено нарачката, а на мејл ми стига од нив дека имам неизврешено нарачка. Ништо не ми е јасно
@Rabbit 900,00 трибини седење, 1.000,00 денари мобилни трибини и партер седење и 1.500,00 денари Вип карти.
Незаборавни концерти кои што сум ги посетила: Candy Dulfer, Dee Dee Bridgewater, moloko, inxs, ac/dc, metallica, iron maiden, whitesnake... itn. Обожавам разновидна музика Сакам концерти, ми го подигаат адреналинот
Ричард Клајдермен, Апокалиптика, Ванеса Меј...и не можам да одам на ниеден концерт... Ах... Вие што ќе одите, уживајте и за мене...
Има некој што ќе оди на Бјело Дугме во сабота и дали му треба друштво, бидејќи мене ми се оди па да не одам сама?
Барај ги Авалон Продукција на фб... имаа соопштение извадено. https://www.facebook.com/AvalonProdukcija/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf