Летово, на 6ти јули Arctic Monkeys настапуваат во Атина на Rockwave фестивалот . Препревозбудена сум и едвај чекам да дојде. Реално, ваква шанса не се пропушта. Знам дека ќе вреди за парите и дека цел живот ќе го памтам. Ако има некој заинтересиран за концертот и му треба превоз, нека ми пише. Ни требаат уште двајца за трошоците до Атина да бидат најминимални. Инаку со комбе ќе патуваме.
Дечки, продавам 2 карти за Ентер фестивал, кој ќе се одржи во Борис Трајковски од 29ти до 3ти Јуни. Двете се купени за 2000 денари (партер), јас ги продавам за 1800. Ми искочи работа и нема да бидам во Скопје, затоа, а ги купив неодамна. Една карта се користи за сите 5 дена на кои трае фестивалот. Ако некој е заинтересиран пишете ми ке се договориме. На фестивалот ке настапуваат околу 100 изведувачи. Еве неколку: 1. Тамара Тодевска 2. Ера Иштрефи 3. Масимо Савиќ 4. Атомско Склониште 5. Дадо Топиќ 6. Партибрејкерс 7. Ван Гог 8. Игор Џамбазов и Гуру Харе 9. Гоце Саф 10. Опча опасност 11. Марчело 12. ПМГ 13. Дивље Јагоде 14. Ај Кју 15. Земља Грува 16. Кепурдхат 17. Елементал 18. Бени Нон Стоп 19. Неверне Бебе 20. Кербер 21. Визија 22. Конкуринг Лајон 23. Бед Копи 24. Дани 25. ЕнБеКа и Твистер 26. Кара 27. Министерс Галери 28. ДНК 29. Кристина Арнаудова 30. Севдах Бејби 31. Ки 32. Аутмајнд 33. Викторија Лоба 34. Теодора 35. Ничим Изазван 36. Агушеви оркестар 37. Темпера 38. Фолтин 39. Но Нејм Нејшн
Во Борис Трајкоски салата каде е подобро во Партер, Трибина или Фан Пит? Конкретно прашувам за концерт на Владо Јанески. Сакам да го изненадам дечко ми ама не знам кој дел би било подобро. Некој/а што оделе тука на концерти да сподели по некој збор?
Ме интересира што треба да се прави со потврадата за нарачка од kupikartizase? Вика да се отпечати. И толку?
Лудациииииииииииииииииииииииииии. Го одложиле концертот да Жељко Самрџич. А купив карти. Ви е*ам племето
Периодот пред Нова година се кружеа на фб коментари (гласини), дека Бијонсе ќе имала концерт оваа година во Бугарија (Софија, Пловдив, Бургас). За точна локација (град) и датум никој не спомна. Па би сакал да ве прашам доколку имате некоја информација околу оваа вест или дали би можеле да ја потврдите оваа вест? Би бил многу среќен да дојде некаде во близина на Македонија.