Што мислите, дали има шанси Малума да го договорат и за Скопје, кога веќе ќе пее во Бугарија? Оти така испадна за Андре, па дали и за ова ќе има шанси, не знам @theMidnight Јас бев вчера и и феноменално е мал збор. Надреално, едноставно ѕвезда од светски рамки
@Ма.нев Океј, ти благодарам на исцрпниот одговор кој ми беше од големо значење, дека клучно ми беше да знам што ќе правиш ти.
На официјалната страна нема ништо за Скопје. Исто беше кај Енрике, прво направи концерт во Софија, виде дека е полна салата, па после и во Скопје. Можеби и со Малума ќе биде исто. Картите за него се 40, 50, 60, 65 евра. Толку беше и за Енрике. Може и ќе направи во Скопје, а можеби и не. Мислам дека зависи од концертот во Софија, исто како што беше и за Енрике.
@Ма.нев Ти благодарам на одговорот. Точно, и за Енрике испадна така и за цените. Се надевам и за Малума ќе испадне исто Ако не, пут под ноге и правац кон Софија
Одам утре на Sting концертот ама сам, за жал немав со кого па морам сам, има ли некој кој што ќе оди па да се споиме ? Имајте убава вечер.
Продавам 4 карти за концертот на Здравко Чолиќ на 15.06 (сабота), 300/250 денари - партер, бидејќи не можам да ги искористам доколку сака некој.
Продавам 4 карти за концертот на Здравко Чолиќ на 15.06 (сабота), 300/250 денари - партер, бидејќи не можам да ги искористам доколку сеуште немате земено
Продавам две карти за Paul Kalkbrenner во Струга на Green Beach Festival на 1 август.Повеќе инфо за цена во порака
Леле колку многу се изнервирав кога видов дека Guns n roses и во 2022 нема да дојдат во Македоноја.Навистина не знам што да кажам не се имале ниту еден концерт во Македонија.
На Саша Ковачевиќ немам пропуштено ни еден концерт. Само последниот пат кога беше кај нас не му отидов. Најдобри концерти прави човекот.