Мене ми беше убаво, првиот саат имаше балади повеќе, после нешто побрзо, имаше интеракција со публиката, крајот беше многу убав. Само што малку траеше
Имаше некое изненадување за крај? Колку време траеше, може не било кратко, може тебе ти било мАлку Многу ми е криво што не бев ама морав на друго место да бидам.
2саати беше од кои 15-20 мин беше Тончи Хулич... Па крајот беа позабавните песни, сите играа и као заврши па се врати и испеа уште една за крај со многу добри светлосни ефекти
Прекрасно Можеби е до мене, јас го обожавам човеков. Си се изнаплакав на баладите, си се изнаиграв на забавните Мене он ми е баш лек за уши и душа Не се секирај, ќе дојде сигурно пак за брзо у Мк.
Концертот на Дајте Музика се презакажува за 18 јуни 2022, 20 часот, Стадион на АРМ https://avalon.mk/ns-newsarticle-spektakularno-live-show-na-dajte-muzika-vo-skopje.nspx
Здраво, ми требаат две карти за концертот на Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев на 23ти или 24ти декемвро сеедно. Спремна сум да ги платам и малку повеќе од продажната цена. Фала
Дечки дали некој има нарачувано карти од ticketmaster ? Имам купено за концерт за во Минхен во мај уште пред два месеца, и кога ќе се најавам вака ми пишува Сакав да ве прашам дали вака правилно треба да биде, билетите да се готови пред 3 дена или има некој проблем? Прв пат вака купувам па не знам како иде
Здраво. Дали на концерт сега на Мирослав Илич може да се внесе нешто храна и пијачка, или пијачка има во салата?
Некој за на Арсенал Фест 2023 во Крагуевац, ме интересира кај да барам по агенцииве наши за тури што прават?