Дали некој е купил карта за концертот на Махмут Орхан? Од каде можам онлајн да купам? Ми излезе само на Mk tickets..
Од 8 пишува на картата а на страната од 9 за Ацо Пејовиќ во Борис во блок 13 Во колку е добро да сум таму и од кој влез
Омг, омг. Рита Ора за Илинден. Малку Голема Албанија, доста бевме Србистан за најголемиот македонски празник. Топ песни ми има инаку, далеку подобри од Дуа Липа. Али кариерата ѝ оди у надолна линија последниве години, затоа може иде тука, за година-две ќе пее и во кафичи низ Тетово. Јас сакам да одам сепак.
Освен онлајн, знае некој каде на друго место може да се купат карти за Лозано и Јелена Томашевиќ? Во Литература би имале?
Луѓе да не сака некој 2 влезници за Нокаут, излезе дека нема да можеме да отидеме блок А6 втор ред 13-14 за 2000мкд
Некој за Спасовден у Карбинци? Да ја пееме заедно ,,Загрли, сад ме јако загрли" после богослужбата? Само сериозни нека ми пишат плс.
Пробав да купам уште во 08 ч., ама на три пати ми покажа неуспешно плаќање. После пробав пак, страната беше неактивна, после пак и влезниците распродадени.