Сакам концерти, зошто да не, поготово ако знам дека доаѓа некој бенд или пејач/пејачка во непосредна близина кои многу ги сакам, се трудам да отидам. Концерти кои најмногу ми останале во сеќавање се дефинитивно концертите на Џастин Тимберлејк, Колдплеј, Хемиските браќа, Масив Атак и последно Таксират ми стои во сеќавање поготово настапот на Џулиет Луис и на Кирил Џајковски. Незаборавни моменти...
Значи месецов милион концерти, цела српска естрада ке праи концерт кај нас... Беше нели Самарџич, сега Северина, Цеца, Чолич, Карлеуша, Рибља Чорба, Црвена Јабука.... сите во ноември концерти во СКопје.... Инаку некој да не оди на Лејјди Гага во Загреб ? 200 евра е аражман
Разбрав Харис Џинович ке пеел во Куманово но не разбрав на кој датум дали 8.11 или 10.11 ,и дали е точно дека ке пее на плоштадот.Ги сакам неговите песни и сакам да го слушам ,ве молам ако имате точна информација кажете ми.Благодарам
Претерано му се израдував на коцертот на Здравко Чолич, 25.12.2010 во Борис Трајковски. Го чекам повеќе од 2 години да дојде на асален концерт во сала, за да не измрзнам како лани на Плоштад. Ама вреди и едвај чекам. Планирам да одам и на Раде Шербеџија и Тадиќ во Универзална, исто некој декември е. На Северина би одела само заради Брегович, ама ќе видиме до сабота. А инаку сезоната на концерти ја започнав со Nouvelle Vague. Совршенство.
КАрлеуша е на 20ти месецов, Цеца на 26ти, Чорба и Јабука поминаа.. А за Чолич грешка сум биила, доаѓа на 25ти декември. Сите концерти се во Борис Трајковски, незнам која цена, а билетите најверојатно се набавуваат на вообичаените мест
Епа во Југотон секогаш има карти за сите концерти скоро, се наоѓа во ГТЦ, одма до Ил Камино - а Ил камино е одма до Манго... Знаеш што, ај ке слушнам на радио деновиве точно каде се продаваат картите за Цеца и Карлеуша и ќе ти пишам
"КОНЦЕРТ НА ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША" * Локација: Сала Борис Трајковски Карти во Продажба од 25 Октомври !!! *400-ден стоење *500 ден седење *800 ден ВИП. Продажни места "Југотон", Together, “Tobacco“ (низ целата држава) “Розе Веро 2“, билетара на Арена “Борис Трајковски“. _________________________________________________________________ 26.11.2010 (ПЕТОК): "КОНЦЕРТ НА СВЕТЛАНА РАЖЊАТОВИЌ - ЦЕЦА" * Локација: Сала Борис Трајковски * Организатори: Туристичка Агенција Гуливер ПУШТЕНИ СЕ ВО ПРОДАЖБА ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА КОНЦЕРТОТ НА ЦЕЦА ПО ЦЕНА ОД: - 800 ДЕНАРИ - СТОЕЊЕ - 1 000 ДЕНАРИ - СЕДЕЊЕ >>>>>>>>>>>Билети на истиве места како горе (ваљда) ______________________________________________________________________________ Ако ГТЦ има 2 спрата - на први - прошетај ке го најдеш Југотон, сеа незнам како иначе да ти објаснам
Концерти на Jamiroquai и Kylie Minogue во Скопје Дај Боже навистина да биде... барем Jamiroquai... доста ни е од Цеци, Меци и слични....
Сакам да идам на ЗДРАВКО ЧОЛИЌ ама незнам картите каде може да ги набавам. Денес прочитав у весник дека се 800 за стоење ,а 1000 на трибините за седење . Па ако знае некој нека пише кај да ги купам