аман бе кај се продаваат карти? секој концерт исти се местата за продажба, едни исти. Југотон, Веро, Тogether ...
Аууу, ама ме израдува сега Анат! И браво за Авалон ако навистина успеат да ги донесат! Многу се радувам кога ќе дојде кој и да е познат кај нас. Па и да не му ја слушам музиката - одам да го „испоштувам“.
Многу ретко одам на концерти - за жал Инаку би сакала да дојдат Simple Plan Прашање е дали тие воопшто чуле за Македонија
КОНЦЕРТИ! Сите ги сакаме, не? Бев на последниот на Тоше, Жељко Јоксимовиќ/Самарџиќ, Цеца, Дино Мерлин, Здравко Чолиќ! Прекрасен провод!
Сакам концерти, сум била досега на концертот на Лени Кравиц, на Апокалиптика, на 5-6 Таксирати, на Аларм, Ван Гог 2-3 пати... Сигурно има уште ама не ми текнува сега во моментов... Сум била на повеќе журки од светскиве DJи ама нели, тоа веќе не се концерти Инаку, живеам за денот кога ќе ми ги донесат MUSE во државава, има да летам од среќа!!!!!!!
Последно што бев на концерт беше вчера на Аца Лукас и добро беше се изнапеав и пред тоа бев на Здравко Чолиќ и на него беше топ.
Живаем за концерти!!! До сега сум била на Whitesnake, ZZ TOp, Billy Idol, и секако на нашиве _ Леб И Сол, Влатко Стефаноски, Трпчески и Трајанов и дрн дрн... Криво ми е мн што не бев на Nouvelle Vogue , не ни знаев дека се во Ск... Беше ли некој? Баш ме интересира како било...
Прљаво казалиште, Ван Гог, Дивље јагоде, Негатив и Bei The Fish ги гледаме во Скопје на 18ти февруари!
^ Одиш ?! Edit: PLAN B PRODUKCIJA & JOVANOV RECORDS SO GORDOST VI GO NAJAVUVAAT PRVIOT SCREAM MUSIC FESTIVAL. POVEKE OD 6 CASA ROK SPEKTAKL SO NAJGOLEMITE BALKANSKI BENDOVI: - PRLJAVO KAZALISTE - VAN GOGH - DIVLJE JAGODE - NEGATIV - BEI THE FISH VLEZNICITE VO PRETPRODAZBA MOZE DA SE NABAVAT VO: KUPIKARTIZASE.COM SKOPJE: JUGOTON, tel: +389 2 3239 860 KAMARAD - RAMSTORE CVEKARA ROZE VERO 2 LITIUM 1 - POZADI KING BURGER, tel: +389 23213 264 LITIUM 2 - AERODROM ZGRADATA NA PROKREDIT BANKA BITOLA - CENTROTREJD, PLOSTAD MAGLONOLIJA PRILEP - LITIUM 3, KATNA GARAZA tel: +389 48 435 350 OHRID - ZZ TOP, CAR SAMOIL B.18 VELES - UNISON (KAJ FONTANA VO NOVA NASELBA) KICEVO - VEMAKS REKORDS, UL. A MAKEDONSKI STRUGA - KREDENEC (HOTEL DRIM) STRUMICA - KASMER MULTIMEDIJA, UL. BLAGOJ MUCETO 13 DO 15 JANUARI - 400 DENARI DO 1 FEVRUARI - 500 DENARI DO 18 FEVRUARI - 600 DENARI NA VRATA - 800 DENARI
Bon Jovi @ stadion Maksimir, Zagreb, Hrvatska Среда, 8ми јуни 2011 година, 19.45 часот. Јас одам секако. Ги премолев другаркиве да одиме, но никој не ми иди. Нема врска сама ќе одам ако треба.
Неостварена желба ми е да отидам на концерт на Бијонсе. Лани во април настапуваше во Загреб, и толку имав желба да отидам ама немав доволно пари. И така, вечерта кога беше концертот, го исцицав цел интернет седејќи на јутуб гледајќи нејзини настапи во живо.. Затоа сум си ветила сама на себе, следен пат кога ќе настапува негде во близина, ќе одам па да знам пешки ако треба !
премногу обожавам концерти.. Aуу самоо да дојде фебруарии аархангеел!!! едвај чекам мораа да се оде сепак последен концерт му е./ за жалл па после и - PRLJAVO KAZALISTE - VAN GOGH - DIVLJE JAGODE - NEGATIV - BEI THE FISH. / , јакоо , јакоо
Хахаха да, некогаш нема ништо, а сега во еден месец многу се насобраа. Покрај скрим фест и Архангел би сакала да отидам и на ова: Riblja Corba,Elektricni Orgazam,Leb i Sol,Rambo Amadeus,AC-DC Tribute.
Слушнав дека Сергеј Четковиќ ќе има концерт на 8ми март. Лани го пропуштив, ама ако е вистина оваа година ќе пропуштам да не