^ во јуни требаше да биде концертот на Бон Џови во Загреб? Мене многу ми се оди на Суперхикс, ама лепо друштво за по концерти не ми е тука на 3 март, и сега патам. А многу сакам! Сега треба да барам некој случаен минувач што сака да оди, а се разбира дека секогаш е опција и сама да одам
http://www.last.fm/event/1723879+Bon+Jo ... opean+Tour Еве официјално,картата не е скапа,зборам за онаа од 440 куни тоа е околу 59 евра односно 60. Е сега проблем е превозот и смештајот, не знам дали ќе има некоја организација од Македонија
Ако не ви е далеку Белград http://www.facebook.com/BeogradskaArena?sk=wall Shakira 09.05. 2011 Richard Marx 22.05.2011 Sting!!! 08.06.2011!!! - сакам да одам!!!
ЗАРЕМ? ЗАРЕМ ќе ми се исполни сонот? Ова го чекав долго време!!! Леле ми иди да земам да излезам на тараса и да вриштам!!! Ќе го слушам Стинг во живо.... Ова мора да е сон... Нека ме зашамари некој, да се разбудам! Ова е дефинитивно еден од најубавите денови! Стинг во живо, Стинг во живо... Заминав јас не ми замерувајте
Па и ScreamFest беше за пофалба, не очекував дека така асално ќе се журкам Концертот на Влатко Илиевски не ми се допадна, некако не ги исполни моите очекувања и ме разочара искрено А имате информации за цените на картите за Стинг или уште ништо не се знае?
СкриимФест Малце ме нервираше дури се менуваа групите, па дури да се наместат Особено Ван Гог кога ги чекавме, пола час веќе... нозе не ме држеа, се чувствував како некој со дрво да ме мавал по нозе... ама финалето беше феноменално. Ах! Такви прекрасни чувства ми се раѓаат кога ги слушам Ван Гог! Nasao sam put kroz tolpe do nje...
Срце ме боли што не можам да отидам на Whitesnake и Judas Priest во Белград. Последна турнеја... Ама ајде... до јули, може и ќе извадам пасош и ќе го убедам бато да ме земе.
Еве ти линк, каде што можеш да видиш кои места за која цена се, и имај предвид дека едно евро е некаде околу 100-110 динари http://www.tickets.rs/ Барај го Стинг и кликни на „Поручите карте“ Може и од тука да се нарачаат, ама колкава ќе биде поштарината не знам
Сеуште нема ништо, но - зрно по зрно - погача. Барем е потврден концертот Наскоро верувам ќе има информација и за влезниците.
Добар период беше ова, моите 2 омилени македонски групи - Архангел и Суперхикс во период од две недели Баш ми беше убаво вчера на Суперхикс. Многу си ги сакам Никогаш нема да ми се здосади тој ритам, па и со денови да го слушам! И Анат, уживав и за тебе Следна станица: Турбо рок фестивал
Доцнам со импресиите, ама пак ќе си напишам: преееееееекрасно си поминав на Архангел! Пеење и лудување и скокање и вриштење многу насмевки и среќни лица Радост.
Леле да ви се пофалам, ќе одам на два концерти, колку сум среќна!!!! Iron Maiden ииии Within Temptation!!!!!!!!!!! Hа првиот концерт гости ќе бидат Slipknot, Alice Cooper !!!
Последен концерт на којшто бев е на Здравко Чолиќ , фантастичен провод . Летово бев на Бјело Дугме во Охрид - немам зборови.....Неостварена желба ми е да одам на концерт на Селин Дион. ЈА ОБОЖАВАМ!!!!
^ Готово, јас се подмочкав во гаќи, прашањето е - како може ваква ѕвезда да се бутка во Колосеум? Борис Трајковски е премал, па ова ќе биде навала и пол, ќе ноќевам пред некое Тобако ноќта пред 21ви март. Па фала му на Господ овој народ се освести малку да почне да носи повеќе вакви изведувачи, од Метју Дикеј и Пол Ван Дајк и Тиесто и компанија преку таквото Ќе си рече некој - леле само технаџии и трансери во Македонијава , по 100 пати у годината доаѓаат, аман. Фала Панчо,
Pass the Courvoisier! За оваква вест треба да се наздрави! Епа наздравје девојки! Јас верувам дека ќе бидам дел од турканицата под патиките на Баста Браво, богами, браво!