Баста Рајмс?!!! Тоа не се пропушта за ништо на светот! Мора да одам. Многу ми е криво што нема да бидам тука за концертот на Хртс, да беше барем една недела порано
Највероватно ќе ја сменат локацијата. Kristijan Stefanovski :MOZE DA IMA I PREMESTUVANJE, ZAVISI OD ZAINTERESIRANOSTA http://www.facebook.com/event.php?eid=190775340961352 eве го event-от на фејсбук. Вака-така се кренавме со концертиве. За 50 cent i was like OMFG кога Македонија носи ѕвезди? Па и Joe Cocker на 15ти Јуни. Прекрасности.
Јас, уште првиот ден! Картата е 650 ден. Туку, нели лани протече информација како Jamiroqai и Kylie Minogue ќе дојдат летово на концерти. Па... зошто не се зборува ништо?
Да да...А Jamiroquai што се деси со него... има некој информација...знам дека некаде во Јули требаше да дојде али да не не заобиколи он со турнејата и да си иде само во Белград???
Jamiroquai знам дека на Егзит ќе иде. Најавија дека во јули ќе доаѓа до Kylie ама ни трага ни глас од Авалон. Туку да си прашам за Скопје Гори си купи некој карта? Најавени се освен Hurts и Elemental, S.A.R.S Gramaphondzie и др.
Во понеделник ќе земам и за тоа. Картата е 900 ден. Не се пропуштаат Hurts, а јас сум голема обожавателка на Елементал и САРС. Мх, пакет - за мерак
На енрике концертот бев, сакав и на Шакира да идам ама незнам баш... многу ми се 30 евра за да ја глеам на 800метри од мене...
Уф обожавам да одам на концерти имам супер друштво за концерти! Сум била на многу концерти претежно на нашиве изведувачи а помалку на странскиве ама тоа е има време за концерти и понатаму. Неостварена желба ми е Бон Џови само што не ми се расположени другаркиве да дадат 2000 и повеќе
Iron Maiden. Ми се оди, ама не знам како ќе бидам со пари за и карта да си дозволам. Сон. Јас, другарка, лето, сами, Фиренца и концерт. Море ќе го одам.