Драги феминки баш ме интересира како вие пишувате мислења Одите ли кон стандарниот уредувач или едноставно брз одговор? Барав ваква тема, не најдов но ако има се разбира канта ( нема лутење)
Само во игрите одам брз одговор, и понекогаш во храна и пијалоци, и на места каде што мислам дека нема да користам многу смајлиња, како на пример сега, зашто 70% од смајлињата ги научив кодовита, така да се почесто користам Брз одговор.
Никогаш, ама баш никогаш(тоа навистина значи ниту еднаш, а тука сум веќе 2 години) не сум користела брз одговор. Сега од мерак за прв пат на темава пробувам да напишам мислење на брз одговор. Значи 100% стандарден, иако сеуште не ја сфаќам поентава на брз одговор, ама ај.
Само кога пишувам во Форумски игри користам „брз одговор“, значи почесто го користам стандардниот уредувач.
Во последно време повеќе го користам брзиот одговор,полесно ми е,а и смајлиња не користам многу. Стандардниот уредувач го користам само кога треба да ставам слика, да напишам нешто во боја,или да ставам повеќе смајлиња.