Често ми се случува да почнам брз одновор и после ми доаѓа од овие смајлињата да ставам и пак кон стандардниот уредувач
Стандарниот уредувач. Сакам секое мислење да ми е прегледно. Брз одговор користам само во форумски игри.
Во почетокот кога се зачленив пред две години го користев само брзиот одговор и не користев воопшто смајлиња бидејќи не бев сеуште добро запознаена со форумот,а сега секогаш го користам само стандардниот уредувач затоа што сакам секое мислење да ми биде прегледно и правописно коректно напишано!
А како да вратам на некое мислење со цел совет да дадам или сл? Никако не можам да се снајдам Можеби имаше тема и за ова мое прашање, но не можев да ја најдам, затоа ми беше непријатно нова да отворам.
Па понекогаш брз одговор ама кога треба некое смајли,да цитирам ,да кријам текст,да болдирам,да внесвам слика итн...одам во станадардниот уредувач. Обично првин одам Брз одговор па потоа--->Кон стандардниот уредувач и така си се снаоѓам 123.Maki-first Епа кога ќе ја отвориш темата каде што сакаш да дадеш совет одиш Брз одговор или Кон стандардниот уредувач