Ајде малку да се забавуваме и да бидеме креативни! Правила на игра: ставам слика од шминка што ми се допаѓа и членките треба да постават слика со иста шминка што успеале да ја ископираат на себе. По една недела ќе следува анкета и форумџиката со најмногу гласови ќе биде избрана за победник и ќе постави нова слика со шминка за копирање. Let's get started
Може да направите неделна анкета, па да се избира победник и таа да ја постави новата слика за инспирација. Нема да учествувам, ама ќе гласам.
I jas bas sakav da dadam predlog kako LivingGlam, neka ucestvuva sekoj koj saka I za nekolku dena najdobro nasminkanata neka dade nova ideja.Slabo prikacuvam sliki ama redovno ve pratam vas makeup addicts .
@RainBow може ли и овде да има анкета после одредено време? Како во темата со јадење и со фотографии Иначе кажете колку дена може да се постира, да знаеме
Јас мислам да не ставаме анкета, бидејќи не верувам дека би имала толкава популарност темава. Може на 1 (или 2) недела да се менува сликата што е за инспирација. А таа слика за инспирација да ја стави @frosyGrc или некоја од девојките што учествувале, на пример таа со најголем број лајкови, или по случаен избор да се избере кој да стави слика.
Си седнам на форум и слика од неа во моментов и овој мојов ѕирка и вика уууу која е оваа, добра е...хахаха ете ти уште една пофалба ))
Не иде две во едно да биде темава. Или да биде Копираме и бираме најдобра шминка, па да се гласа со анкета и да се ставаат само слики, или да биде Учиме нови техники каде ќе има дискусија и објаснување за начини на шминкање, а може посебно да се отворат и посебно да си тераат. Како сакате.
Поделени се темите, оваа останува за ставање фотографии, го дополнив воведот, ако мислите дека една недела е малку или многу за поставување фотографии пишете. Поставена е анкета за да не пропаднат сликите, па форумџиката со најмногу гласови ќе ја постави следната слика. http://forum.femina.mk/threads/Учиме-нови-техники-на-шминка.25291/ Еве ја другата тема каде може да побарате совет за некоја техника.