Кога немаш молив, и за овој и било кој друг кармин, ќе си земеш четкичка за кармин и со неа попрецизно ќе го нанесеш.
Јас си земав од голден роуз моливче имаше нијанси баш како карминче е сипер мн сум задоволна беше околу 140 ден.и на пазарче може да најдиш таму се поефтини 70ден..btw преуба си нашминкана
Ти блaгoдaрaм ќе гo пoбaрaм a ќе пoбaрaм и четкa oд кoгa сум зaзбoрелa нa фoрумoв декa требa дa земaм
Хммм... Од памет се шминкав, а сега гледам дека баш и не ми е погодена сенката со сликата од предизвиков али бидна што бидна - да не биде залудно трудот Спојлер
Ја не би да се мешам во штипки ама ајде да бираме поедноставни слики, мислам на бои кога предложуваме слика. Немаме сите секакви бои на сенки или кармини.
Јас утре ќе пробам да се нашминкам и да ставам слика. Ама клучниот збор е пробам :/ И за минатата слика сакав да ставам, ама немав време да се нашминкам така, па да се поправам па тек тогаш да искачам од дома. Не било лесно на работа да идеш
Па последната фотографија...не знам зошто уште никој нема постирано, тешка ли ви е, да ја смениме или?
Не е тешка, всушност преубава е, ама бидејќи периодов не излагам никаде особено не можам да ја усогласам со пригодата. Само за слика ме мрзи да се шминкам