Dali znaete dali Trio raboti so kargo?ne mi se isplati za edna kniga da doagjam do skopje a nemam nekoj sto doagja natamu za da mi ja ispecati
Хелоу дечки, ми треба некоја евтина фотокопирница затоа што имам книги од +500 страни за копирање, а се исподадов нехумани пари по копии. Да не знаете некоја што е "а литл бит он да чип сајд", сум слушнала за копирниците кај Гоце студентскиот, ама не наоѓам некој да ми каже што пари е. Фала ви однапред
Кај студентскиот Пелагонија, до една аптека, има една копирница, не сум копирала многу, ама знам дека не беше скапо.
Ако се уште постои, јас би ти ја препорачала копирницата на југодрво. Една е, веднаш до трафиката, не можеш да ја утнеш. Прилично касно ја открив и до ден денес ми е криво за тоа бидејќи ептен беше евтино.
Или кај југодрво или книжарата карши ветеринарен факс, најевтини се, јас се кај нив копирам ако имам у пдф нешто или книга некоја да прекопирам.
Дали кај скриптарата на Машински (карши Вера што е не буквално кај факсот) може да се најдат материјали за други факултети? И да не знае некој како се вика? Не ми се тепа пат до Мавровка
Извини што сега ти одговарам, бев многу зафатена и сега видов што си ми пишала. Таа на Филолошки и на Филозофски (се наоѓа во зградата на факултетиве, делат иста зграда) се вика Студентски сервис и да навистина има сѐ, а таа кај Харем не ми текнува како се вика, не го запаметив името.
Здраво, Еве една копирница од кисела вода случајно ја открив доста ефтино https://www.facebook.com/Fotokopirkliknet/ Црно Бело 1,5 денари лист ( двострано ) Боја 3 денари лист ( двострано ) Работат со карго а и имаат доста книги од медицински факултет
Ми треба да ми се скенира фотографија, голема е, 30х30 см, дали знаете каде може? веќе бев во хПринт кај фонтана, и ми рекоа не можат. по можност некаде во центар.