Кој коректор за подочници не се собира околу очите по извесно време и не прави брчки, линии? Со моето тапа спиење во некои денови, ми се ептен изразени. Погоре ми спомнаа на фит ми и на лореал, кој е повеќе покривен ама да не изгледа и како фасада, нешто поприродно а покривно? Или на мејбилајн? На Лавера, артдеко, есенс, слаби ми се.
Мене овај на Maybelline ми се собира под очи и тоа како. Ти препорачувам да ставаш finishing powder/setting powder, јас ставам на NYX и доста ми помага.
Decki zdravo kazete nekoj dobar korektor za temni podocnjaci po moznost da ne e na maybeline loreal , sakam nesto pojako kako kryolan ili nyx ako ima nekoj popokriven , pa ako ima nekoj iskustvo so takvi po profesionalni napisete mi so slika i brojce poso sama se sminkam 99 posto pa zatoa sakam da si kupam poskapo, a momentalno sum i majka taka da uste tolku mi se temni podocnjacive
Ист проблем имам скоро сите ми прават линии под очи единствено најдобар се покажал досега Loreal True match Serum коректорот, само нијанса да погодиш кај нас МК нема баш голем избор Друга опција е да го измешаш со крем/серум.. една капка на надворешната страна ма дланката измешај со малку коректор доволно да прекрие а да не се познава ништо како no-makeup makeup