^ Јас ја користам 12 - True Beige која патем на сликава изгледа како да е пресветла, а си нема врска. Така да не знам колку би можела да се ориентираш според сликава. Најдобро е да си отидеш таму на лице место да си ги испробаш нијансите, па да видиш која ти е најпогодна.
Јас го имам, има средна покривност, мислам дека е 250-300 денари, и за тие пари не вреди.Трајност, ако ставиш камена над него може да ти потрае, зависи и до кожата, ама мене лично повеќе од 2 часа не ми траел.
Голден Роуз се стотина денари, а коректорите на Есенс достигаат и цена до 200 денари. Мене ми остави впечаток дека ГР имаат попокривни коректори, на Есенс само името им е звучно, ама не сум задоволна од коректорите на овие фирми. Или ми се премногу прашкасти или претечни и непокривни ... Артдеко камуфлаж е убедливо најдобар, ама и цената му е убава.
СОВРШЕНСТВО !! прв пат сретнав ваква козметика во една парфимерија и по убедување на продавачката го земав. Коректоров е прекрасен. Одлично покривност. Солидна трајност. За нијанси не сум сигурна како стојат, ама 1цот мене совршено ми одговара. Цената е нешто што многу ми се допадна, 150 денари.
Јас го користев, ама одамна, уште беше во друго пакување сега го користам тој 3 во 1 што е, не знам дали уште го има во каталогот, јас го порачав пред околу година дена и уште имам. Зелена, жолта и крем боја се и задоволна сум. И не е многу скап, околу 140-150 денари мислам беше
Женски гледам доста го фалите Пан Стикот од Макс Фактор. Планирам да го купам, па да ве прашам за каква кожа е? Мојата е нормална кон мрсна (со акнички пред мензус)....
Палец од мене за ова чудо што го користев две години. Bourjois Healthy Mix Correcting Concealer. Следен на листата ми е коректорот од Art Deco, Camouflage Cream. Веќе ја испрашав AngelofArh за цената, а и гледав reviews за производот. Мислев дека ќе треба да набавам и четкиче ама прочитав дека е подобро да се нанесува со прсти заради специфичната структура.
^Искрено да ти кажам,јас не сум го носела повеќе од 3 саати,а за тие 3 саати перфектно си стоел на местото...
во мојот град овај на Аура беше некаде 115 денари, а наменет е исклучиво за сува кожа, мене ми беше премрсен. А имам прилично сува кожа
Д бест евр! Јас многу тешко наоѓам коректори, пудри или шта год соодветни за моево лице - најчесто со многу од нив и се зезнувам, ама на овој му нема промашај. Текстурата ептен ми е погодена, плус и одлична нијанса си најдов. Јас го земав од ДМ, 300 и нешто денари беше. Препорачувам, хајлајт на месецот ми е!
Имам едно прашање. Дали коректорот се става пред или после подлогата? На пример подлога за пудра,коректор па после пудра или?
зарем не треба пудрата да биде на крај за да го фиксира коректорот пошто коректорот е со посветла нијанса од пудрата..