Кхм, изгледа сум ептен отупавела,ама до сеа само обичните коректори од гош си ги зимав и викам ај да сменам малку барем ова како пенкалце коректорот исто од Гош да го пробам. Али не пушта бре луѓе, незнам како работи, стискам на тоа како на пенкалце штрака штрука не сака. Некој го користел ли? Некое упатство? Што коректор ќе беше. За ова зборам,
пробај да кликниш повеќе пати,бидејќи прочитав на интернет као требало првиот пат да кликниш некаде 10 пати за да излезе продуктот
^ Essence имаат зелен коректор,прилично солиден е. Плус има и обичен коректор и розево/виолетов за подочници. Убаво покрива и не се брише лесно. Спојлер
Јас користам коректор на Голден Роуз, 80 ден. е и многу покрива. Главно го ставам на подочниците, затоа што онака имам чисто лице и немам потреба од секојдневно шлакање со пудри и сл. производи. Задоволна сум доста од овој и не го менувам со години.
Браво даблиннфинити точно е, изгледа стварно требал да излезе воздухот сеа си е супер. Само искрено нема никаква разлика од обичниот коректор на гош со четкичка, сосема иста покривност, и текстура. Само опаковката различна. Незнам како стојат со цени, ама ако е поскап од обичниот не го зимајте,НЕМА НИКАКВА разлика.
Сакам поефтин коректор, па според она што прочитав за овие има најдобри коментари. Кој е најдобар од овие?
Јас го имам земено овој и ептен ме исфрли, сега по цело лице имам флеки од бубуљичките. Сепак ќе си се дружам со АртДеко уште долго време
April87 со miss sporty и golden rose имаш само коректор, додека со еssence имаш опција и за покривање на црвенила. Добри се и другите две, но со овие имаш повеќе опции. Зависи од тоа за што ти е потребен коректорот.