^ кај нас само зелената страна ја користаме за мозолчињата. Јас навечер го ставам, наутро мозолчињата се засушени. А другата страна си стои непотрошена Ако се двоумиш да го порачуваш, порачај си го, задоволна сум од зеленото :up:
Пудра за лице Да ве замолам да ми препорачате коректор за покривање на подочњаци! Јас многу години го користев на Орифлејм, задоволна сум од него, но сакам да променам. Предлог?
Пудра за лице Ако сакаш поблага структура ти го препорачувам овој на Алверде јас сум премногу задоволна. Откога го купив го забаталив оој на Артдеко така ми стои и осекам како кожава ми дише. Инаку Артдеко има најголема покривност,и споро се троши . Повели сликче од двете
Пудра за лице Мене овој на голден роуз ми врши доста работа.Некои 120 ден чинам,а добар е и за акни. Само да се погоди нијансата,мене најсветлата ми одговара. Има тестери,ќе си пробаш.
Ова само кај нас ваква логика постои...никаде на друго место. Од кога знам за себе ова со чајно дрво така го употребуваат. А всушност целиот коректор е со чајно дрво,а зеленото е за покривање на црвенила. Има и зелени коректори за таа намена од други брендови. Секогаш ми било смешно како им е логиката на луѓево дека би ставиле продукт за сушење на мозолчиња со продукт за покривање на мозолчиња... кога едниот е препаративна козметика,а другиот е декоративна. ВТФ?! Целиот коректор има идеја да не ги инфицира недостатоците како што тоа би го направиле другите коректори,туку освен што ќе ги покрие и да ги негува.
Korektorot na artdeco me interesira kako go stavate so prst ili so cetkicka ? Izvinete sto pisuvam na latinica nemam kirilicna podrska.
Со прст, го тапкаш нежно на подочњакот или на друго место кај што сакаш да покриеш.. со четка немам пробано ама и вака си е ок..
Користам од golden rose, добро е сега за сега покрива мал дел,не ни очекувам многу пошто за цената океи си е .. 90 ден. го зедов
Девојки која е разликата меѓу плавиот и црниот коректор на Макс фактор?Го имам користено црниот и задоволна сум и пред некој ден отидов да купам и видов дека плавиот е 320,а црниот 500.Се пишманив Еве за овие зборувам
Пудра за лице Јас го користам коректорот (Pan stik) на Max Factor и препрезадоволна сум имам посветло и потемен потемниот го нанесуавм на цело лице а посветлиот под очите и над веѓите за посветол сјај
Девојки овој новиот коректор на Есенс што е во две нијанси стигнат е во Македонија? Мислам дали го има по парфимерииве затоа што на страната на Есенс стои во табот на прозводи во Мк. Исто ако некоја го има користено, добродојдена е секаква критика.
Да го има,во еликсир во гтц баш во петокот бев да си купам пудра и го побарав стариот коректор и продавачката ми рече дека овој бил замена за тој и ми го покажа..ама каков е незнам не го купив,мислев дека ке најдам некаде од стариот..ама ке го земам деновиве па ке пишам
Овој двобојниов е п опокривен за акни, а овој другиот јас го користам само за подочњаци, акните и лузни не покрива многу.