Според мене, овој е најдобриот и најпогоден ми е: Го користам зошто е најпокривен и не е толку мек како некој други, кога ќе ставиш ставено е. Го користам долго време и не планирам да го менувам.
A дали имате забележано дека на опачината на коректорот Артдеко има магнет? Јас открив кога случајно ми се залепи на кутивчето балсам за усни од Вазелин и целата бев (Еурека) .
има и на сенките, и пошто имам метална кутија за шминки секад ми се лепат од страна, многу се јаки, место да претурам по кутијата, одма знам кај ми се а што се тиче коректорот океј е, не викам не, али изгледа и јас читајќи ги коментарите очекував фотошоп на лице да ставам
Моментално го користам овој на Римел, задоволна сум од тоа како покрива, но некако брзо се троши. Затоа планирам да купам некој друг. ^ Го има користено некој овој коректор? И како сте засоволни, добро покрива? Или сепак подобро ќе биде да си го земам Пан стикот на Макс Фактор? Совет?
Првиот пат исто како тебе и јас се зафркнав го земав овој 1, си викам јас белчо белич кај со 2ка нема шанси. Али 1 е за духови, од што е бел ептен се познава дека имаш ставено коректор, баш ги истакнува тие делови. Двојчето е за чудо не темно како што мислев, некоја средна варијанта, ни бело ни темно, со пудра врз него е супер. Јас убедливо сум најзадоволна од него, немам некои флеки, ама малку подочњак од премногу спиење/ненаспаност е супер. Али минус му е што е скап и се троши како алва Еве ти сликичка како изгледа двојчето на рака-
Срцка јас синиот го користам околу 15 години. Се зезнав на два пати, еднаш купив од Gosh и вториот пат од Artdeco. Ама ништо на свет не може да го замени pan stick-от Јас сега сум при крај со мојот и планирав да си купам. Ќе можеш ли те молам да ми кажеш каде го најде за 320 денари? Чисто да не лутам и барам по парфимерии
Имам премногу светол тен, така да било каква пудра да ставам на мене црвенилото неможам да го покријам, а поради светлиот ден доаѓа и те како до израз. Ми треба солиден коректор, зелен, да го неутрализира црвенилото на акните и мозолчињата. Покрај 4 утнати коректори што ги купив во скоро, очајно барам добар коректор.
Дали некоја феминка го пробала коректорот на Bourjois, healthy mix беше, и ако може или тука или во лп да ми каже каков е во покривност и на каква кожа најмногу одговара, едноставно дали е добар и вреди или не.
Јас го имам користено Мене ми се допадна, брзо се фиксира иако е течен коректор, солидно покрива, траен е, не ми се собираше под очите мада секој коректор го фиксирам со камена или пудра во прав. Солиден коректор е, пред да го купам артдеко коректорот, секогаш на овој се враќав Јс имам комбинирана/мрсна кожа и мене супер ми беше.