Да ми препорачите некој коректор ако може на севентин дали се добри?, од некои каталози кој е подобар или аптека. Спојлер до 200-250 ден.
Moжеш да купиш многу подобар. Првин коректорот не е за прекривање на подочници, туку недостатоци на лицето. Не е траен, ниту пак нешто покривен. Добра страна му е што е лесен за нанесување,мек,кремаст иако е во стик.За преку ден е супер чисто ако сакаш да си го изедначиш тенот, без пудра. Мој совет ти е да си одбереш помеѓу Артдеко, Есенс или Лореал тру меч.
Оној Match 2 Cover на Есенс,ме разочара овојпат. Втор пат го купувам,првиот беше супер,сега..Покрива еееееептен малку и се брише за 1 саат.Што му имаат направено,не знам. Него,го има некоја користено Maybelline Affinitone коректорот? Покрива ли подочњаци??
Ако ти е потребен коректор за покривнање на подочниците, ти го препорачувам Хепи лајт на Боржуа. Црвенила, темни кругови, флеки, акни - покрива без проблем и мислам дека ми е најомилениот коректор кој сум го имала до сега. Преубав е, во секоја смисла и верувам дека ќе бидеш задоволна.
Ја го имам овој од Авон мене искрено ми е многу убав.Убаво покрива и се,и мислам дека за сува кожа баш и не е.Како и дада е од 1-10 од мене 8 .Ако сакаш да покриваш огромно подочњаци не покрва многу многу ама мене ми е погоден иако не кориатам многу често
Како што пишува на него Мислин 350 ден мислам го земав во Шатци јас ја имам 10 добар е [/quote Мисслин е марка под Артдеко, што значи дека е убедливо добар и квалитетен
Последно овој го зедов и досега сум најзадоволна! Претходно го користев од Авон коректорот и не беше воопшто лош.
Не се сеќавам искрено ги зедов на промоција мислам. Двата беа околу 15 евра. Ама не знам во Скопје дали истите цени се, ама претпоставувам дека да.
Гледам многу го фалите од Арт Деко, ај кажете како го нанесувате, некако многу е тврд и ми се собира на лицето.
девојки се мислам да ги порачам коректориве http://4.bp.blogspot.com/-XP0MOjIPnwI/T ... alette.jpg 350денари ми доаѓаат,ама па незнам какви се,да не ги купам па за џабе да ми стојат дома..ги има некоја користено да каже дали се добри?