Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Коректор за лице

Дискусија во 'Лице' започната од velesanka, 9 јули 2010.

1. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    колку чини коректорот на estee l?

2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.576
    Допаѓања:
    106.344

околу 2000 во космо,еликсир :)

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Само Артдеко.

4. xexo

xexo Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    22
    И јас имам проблеми со подочњациве, без разлика дали сум спиена или не. Пред некој ден го купив од Maybelline Affinitone Concealer. Течен е и одлично покрива. Пред тоа користев еден кремаст од Артдеко. И тој е добар ама многу е сув и повеќе се познава.

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Девојки како сте задоволни од коректорот на Катриц? Покрива?

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    514
    ^^ ако мислиш на камуфлажот, јас би му дала 10/10. Мене ми е совршен, подобар и од артдеко а и поефтин. Јас ја имам нинајсата 020. Го користам и за подочњаци, и за флеки, и околу носот, сегде кај со имам потреба во моментот. Го имам користено и само коректорот со малку камена пудра и можам да кажам дека е супер во денови кога не сакам да користам течна пудра, а сакам нешто минимално да прикријам. Дефинитивно би го купила пак :)

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    204
    Јас сум презадоволна од коректорот на Catrice.Нуди висока покривност и е траен.Го користам за подочници и одлично си ја врши работата.Не планирам да го менувам

8. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.957
    Анушка зависи колку сакаш да дадеш,солидна цена има коректорот на Мислин. И е одличен за секој ден.Јас го имам најсветлиот 03 мене ептен ми врши работа. Дури само него го користам и бронзер во последно време. Ми ги маскира одлично подочниците не се познаваат линии дури и како подлога за под сенка ми е No.1. Цената мислам до 200 незнам точно од Шатци го земав и тоа онака успат да го пробам со маскарата.
    Камуфлажот на Artdeko ми е најдобар ама не ми е за секој ден зошто е потежок и несакам лицево да го малтретирам за секој ден.

Прикачени фајлови:

• 3.jpg
      3.jpg
      Големина на фајлот:
      239,3 KB
      Прегледи:
      157
  9. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    514
    Овој од misslyn мислам дека е околу 300-350 денари. Го имам и јас. Добар е, ама во споредба со камуфлажот на катрис, бољи е камуфлажот. Овој од misslyn подочњаците ми ги прави некако сиви.

10. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.980
    Допаѓања:
    10.224
    Го имам пробано и од Мислин и сега пред недела дена го купив и камуфлажниот од Катрис. Ако сакаш да ти покрие убаво во стилот на Артдеко, земи го на Катрис. Исто покрива со многу мала количина и долготраен е многу, но не е толку сув и не се собира.
    Јас имав не баш најдобро искуство со тој на Артдеко баш поради сувоста. Башка што е дупло поевтин, негде околу 205 денари е.

Од Мислин би ти го препорачала ако немаш многу темни подочници и ако сакаш полесна структура, иако доста солидно покрива ко за течен коректор. Тој е некаде околу 350 денари.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Ако беше за мене мислењево. Го имам на артдеко. Но многу ми е тежок за секој ден. Ќе го земам тој на Катриц.

12. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.980
    Допаѓања:
    10.224
    Па не знам повеќе луѓе прашувавте за истите коректори, на кој му треба нека чита :D

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Каде го има овој коректор? :)

14. Fatalnata

Fatalnata Популарен член

Се зачлени на:
    29 јули 2014
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    8.673
    Во сите ДМ дрогерии.

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Денеска во скоро сите ДМ влегов и никаде немаше повеќе од едно-две Катрис коректори, а некаде само тестерите беа останати.... ]:) А си бендисав и нијанса, и пристапна цена, едно да начекам да џапнам ќе го шлакам една година сигурно. Што реклама им правиме на фемина со производи општо, чудо некое....

Па таму па вработена ставиле да дава совети, дај им на луѓето еден таблет на ѕидот со линкови од темиве тука, сејв мани пипл. :D

На SV1911, x.Daisy.x и A-j-a им се допаѓа ова.
  16. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Дузи може ли да се користи без течна пудра коректорот?
    Зошто јас еден на Голден роуз користам, не е лош(не е ни одличен ама изгледа природно, да речеме), и не ставам течна, зошто не сакам многу многу да се шлакам, не гледам прст пред очи насабајле а не па пудра да ставам.

17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Го џапнав денеска последното во четвртиот ДМ кај што влегов ]:) :devil: , 020 нијанса, како ми легна, пааааа, како на мене правена. :D Изненадувачки одлична покривност, дури некако мене под очиве како да ми ги осветли подочниците, се немав видено во такво издание. :D Јас ставам коректор пред да ставам пудра, и онака натапкав, и помислив исто што и ти, ова дури може и без пудро да се носи, пример некаде за по гости за по дома, по продавници нешто, за школо.... барем јас дека не сум навикната без пудро да одам, некако незгодно ми е на факултет така, секогаш се шминкам.

Како и да е, ич не е скап, 205 денари, да го купиш само да го пробаш да не ти биде жал.

Препорачувам. :D

На SV1911, x.Daisy.x и mims-89 им се допаѓа ова.
  18. viviette

viviette Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    157
    Јас го користам овој и сум многу задоволна. Супер покрива :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    A kolu go zema I od kade

20. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Нека ми препорача некој коректор што прикрива доволно но да не е многу скап до кај 150 или 200 ден но што сте задоволни фалаа :)