Женска,земи си го Камуфлаж кремот на Катрис,205 денари е во ДМ.Поубав коректор не знам дали ќе најдеш,според мене подобар е и од АртДеко и од сите што ги имам пробано,а имам користено и Макс Фактор пошто имам проблем со подочњаци. Многу добар коректор,траен,ептен вреди.
@susi http://4.bp.blogspot.com/-ASzQIYP4MXE/UDYHbWlCr5I/AAAAAAAAGWM/lhNopVUd9aM/s1600/009.JPG Со години ко купувам истиот бидејќи сум презадоволна. алеку е подобар од тој на Балеа и ГР после кои ми се познаваат линии некогаш кај подочњаците. Инаку околу 150 ден. е и го има во ДМ и Еликсир.
Го има во секоја парфимерија, Космо, Шатци, ДМ, Еликсир каде што има козметика на Макс Фактор, цената му е 400 денари плус минус некој денар, секаде различно.
Презадоволна од коректорот на катриц, искрено не очекував толку голема покривност и дека ке биде толку добар цената е повеќе од добра
Ми треба коректор што покрива добро зошто имам претерано изразени подочњаци, се мислам да порачам од авон само не знам дали тој во вид на стик или тој течниот што е, кој подобро покрива?
Јас од ниту еден коректор на Авон не сум задоволна, еве имаш тука препораки за на Кертис од ДМ корекротор 205 ден. и на Арт Деко околу 400.
И јас го користам камуфлаж кремот на катрис, и сум многу задоволна. И од покривност, и од трајност и од цената што ја има.
Конечно го купив камуфлаж кремот, речи су сувишне, најголеми пофалби, моиве подочњаци кога ги покри, се ќе покрие
Ни јас не сум задоволна од авон, ништо од покривност ај што ќе нанесеш како воденест е и не стои долго. Џабе ќе фрлаш пари.
И јас го земав на Catrice уште кога беше попустот во ДМ за 154 денари. Супер е за тие пари. Мала замерка ми е што е малце сув посебно под очите кога го нанесувам. Али ми се допаѓа како стои на лице. Си вреди ептен за парите. од мене.
Користев коректор на алверде но некако нијансата не ми се погоди,а и не ми стоеше убаво на лицето некако на розово ми маваше.Потоа купив на есенс кој добро ми покриваше бидејќи го користам само на делот околу образите за да ми даде сјај на лицето денски кога не користам пудра,но некако многу брзо се губи.Но како најдобар ми се покажа коректорот на менхетен,значи совршенство,ми дава сјај на лицето,бојата ми е погодена,ме прави да изгледам посвежо и не му се губи бојата си стои цел ден,но проблемот е што овде неможам да си најдам нијанса на две ти места прашував и никаде го нема бројчето 1 Инаку го земав од Германија со цена околу 150 денари,а овде е околу 400...како не си зедов повеќе ех,да знаев дека толку многу ќе ми одговара...
Може некој да ми објасни на кои места се користи коректотор? Под очи или? и да ми препорачате некој добар до 250 денари....
Коректорот се користи за под очи, за покривање на црвенило, подочници, за темни кругови итн. Јас би ти го препорачала камуфлажниот на Катриц 205 денари е, има три нијанси ќе одиш во ДМ ќе си избереше нијанса ама ќе го користиш бајаги време. ^ Да се приклучам и јас во клубот на потрошувачи на коректорот на Катриц.
Да да на Катрис ,го нанесувам сега за сега со прст , но си нарачав четка за коректор од орифлеим , па со неа ќе го нанесувам
На Catrice камуфлажот не треба да се нанесува под очите, бидејќи е многу густ и поради тоа доаѓаат до израз линиите. За таа намена се користи коректор со течна структура.